Kim Kardashian og Kanye West:

- Hun er utslitt og veldig såret

Kim Kardashian brast i gråt da hun og ektemannen Kanye West ble gjenforent.

GRÅTER: Mandag ble Kim Kardashian og Kanye West fotografert mens de snakket sammen i en bil - og da tok Kim Kardashian til tårene. Foto: NTB Scanpix
GRÅTER: Mandag ble Kim Kardashian og Kanye West fotografert mens de snakket sammen i en bil - og da tok Kim Kardashian til tårene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har mildt sagt stormet i den verdenskjente Kardashian-leiren den siste uken. Kanye Wests (43) sjokkerende kraftsalve på Twitter - hvor han blant annet sa at han ville skilles fra Kim Kardashian (39) - sendte sjokkbølger gjennom hele verden.

Det ble ikke bedre av at West omtalte svigermor Kris Jenner (64) som «Kris Jong-un» - en henvisning til Nord-Koreas diktator Kim Jong-un.

Til slutt så Kim Kardashian seg nødt til å gå ut og møte kritikken. Det gjorde hun i et innlegg på Instagram, der hun åpenhjertig fortalte om ektemannens bipolare lidelse og mentale problemer.

BRYTER STILLHETEN: Natt til tirsdag 21. juli gikk Kanye West hardt ut på Twitter mot blant annet Kris Jenner, nå bryter hun stillheten. Vis mer

Det er ikke godt å si hvordan stemningen i Kardashian-klanen har vært den siste tiden, men det er ikke vanskelig å se for seg at den siste ukens hendelser har gått hardt inn på Kanye Wests berømte kone.

Mandag dukket det nemlig opp flere bilder av paret i verdenspressen - der de sitter ved siden av hverandre i en bil. Man kan tydelig se at Kim Kardashian er oppløst i tårer der hun sitter.

Tårevått

Ifølge People er bildene tatt mandag, da Kardashian ankom familiens ranch i Cody i delstaten Wyoming. Bildene viser ekteparet i en intens diskusjon, og ifølge People skal dette møtet ha vært første gang Kardashian og West snakket sammen ansikt til ansikt på flere uker.

En kilde hevder overfor nettstedet at realitystjernen skal ha satt seg i bilen og snakket med West med det samme hun ankom ranchen.

- Hun er veldig følsom for alt mulig, og også utslitt. Hun føler seg såret av Kanye. Hun har forsøkt å nå ham flere ganger, og han bare ignorerer henne, sier til kilden People.

Internett koker over tanken på at Kim Kardashian West kan bli førstedame. Vis mer

- Hun bestemte seg for å fly til Cody for å snakke med ham ansikt til ansikt. Hun ønsker ikke å bli ignorert noe mer, fortsetter kilden.

Også tidligere mandag skal det verdenskjente paret ha blitt fotografert sammen, ifølge People - da de besøkte hurtigmatkjeden Wendy's.

Bildene har blitt tatt etter det som mildt sagt kan kalles en intens uke for Kardashian-familien - med mange overskrifter i pressen. Etter Wests Twitter-tirade, kom det blant annet meldinger om at Kim Kardashian skulle ha oppsøkt en skilsmisseadvokat.

TØFF TID: Det har utvilsomt vært tøffe tak for Kanye West og kona Kim Kardashian den siste tiden. Foto: NTB Scanpix
TØFF TID: Det har utvilsomt vært tøffe tak for Kanye West og kona Kim Kardashian den siste tiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Beklaget

Det har bare gått en knapp uke siden Kanye West vekket stor oppsikt med Twitter-meldingene om sin egen familie. Disse har i ettertid blitt slettet, men de oppsiktsvekkende tweetene rakk å sette fyr på internett - og ble bredt dekket i internasjonal presse.

Parallelt har West fått massiv oppmerksomhet for sine skarpe utsagn om abort, og ikke minst for sitt ønske om å stille som presidentkandidat til årets valg i USA.

Noen dager etter Wests sjokk-utspill, gikk Kim Kardashian ut på Instagram og fortalte åpenhjertig om ektemannens mentale helse og bipolare lidelse.

NY SVEIS: Kim Kardashian har igjen endret sveisen sin, og denne gangen høster hun mye gode tilbakemeldinger. Video: Rød Løper Vis mer

- Som mange av dere vet, har Kanye bipolar lidelse. Alle som har dette eller har en kjær person i livet som har dette, vet hvor utrolig komplisert og smertefullt det er å forstå. Jeg har aldri snakket offentlig om hvordan dette har påvirket oss hjemme, fordi jeg er veldig beskyttende overfor barna våre og Kanyes rett til privatliv når det gjelder helsen hans, åpnet hun uttalelsen med.

Realitystjernen etterlyste også større fokus på mental helse, samtidig som hun ba om ro og respekt fra offentligheten og pressen i tiden fremover.

På tampen av forrige gikk også Kanye West selv ut og beklaget den eksplosive Twitter-tiraden.

«Jeg vil beklage til kona mi Kim for at jeg gikk offentlig ut med noe som er veldig privat. Jeg sto ikke opp for henne på samme måte som hun har gjort for meg», skrev han på Twitter, og fortsatte:

KORSETT: Kim Kardashian liker å sjokkere, og det gjør hun, nok en gang, på Instagram. Video: Rød Løper Vis mer

«Til Kim vil jeg si at jeg vet jeg påførte deg smerte. Vær snill og tilgi meg. Takk for at du alltid er der for meg.»

Kim Kardashian og Kanye West har sammen barna North (7), Saint (4), Chicago (2) og Psalm (1) West.

LES OGSÅ: Giftet seg med «ny» Harry

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer