- Hun er utrolig skuffet, men har fått nok

Nicole Scherzinger har dumpet Lewis Hamilton etter at han nekter å gifte seg med henne.

SLUTT: Nicole Scherzinger og Lewis Hamilton har gått hver til sitt. Paret har ikke blitt avbildet sammen siden i desember. Foto: Splash News/ All Over Press
SLUTT: Nicole Scherzinger og Lewis Hamilton har gått hver til sitt. Paret har ikke blitt avbildet sammen siden i desember. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: «Pussycats Doll»-skjønnheten Nicole Scherzinger (36) og Formel 1-stjernen Lewis Hamilton (30) har hatt et turbulent av-og-på forhold siden 2007.

Paret har gjort det slutt og blitt sammen igjen hele fire ganger i løpet av de syv årene, men etter en rekke krangler i jula skal Scherzinger nå ha satt kroken på døra for godt, melder til The Sun.

- Det er virkelig over denne gangen. Nicole har endelig fått nok. Hun vet at Lewis ikke har noen som helst planer om å gifte seg med henne. Hun er utrolig skuffet og føler seg i villrede når hun tenker på fremtiden, sier en venn av duoen til nettstedet.

Nicole skal ha gjort det helt klart for Lewis at hun ønsker bryllup og barn, men han deler ikke fremtidsplanene hennes.

- De har kranglet i flere måneder, men den siste tiden har det blitt verre. Nicole har selvfølgelig lyst til å slå seg til ro snart, så hun orker ikke å kaste bort mer tid på Lewis når han er så usikker.

Saken fortsetter under bildet.

SUKSESSFULL: Nicole Scherzinger og resten av the Pussycat Dolls har vunnet en rekke priser for musikken sin. Foto: All Over Press
SUKSESSFULL: Nicole Scherzinger og resten av the Pussycat Dolls har vunnet en rekke priser for musikken sin. Foto: All Over Press Vis mer

Vanskelig med avstandsforhold

Avstanden jobbene deres medfører gjør heller ikke ting bedre for forholdet. I løpet av det siste året har de sett lite til hverandre.

- De tilbringer så mye tid borte fra hverandre at ting ble utholdelig. Lewis flyr konstant verden rundt med jobben, men han har ikke noe annet valg. Samtidig har Nicole sine egne arbeidsforpliktelser.

Både Scherzinger og Hamilton skal ta bruddet svært tungt, men føler at det er på tide å sette foten ned nå og komme seg videre i hver sin retning.

TRAVEL MANN: Lewis Hamilton ble kåret til Formula One World Champion i både 2008 og 2014. Foto: Stella Pictures
TRAVEL MANN: Lewis Hamilton ble kåret til Formula One World Champion i både 2008 og 2014. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det er ikke rettferdig å legge all skyld på Lewis. Han har virkelig forsøkt å få det til å fungere, og han har prøvd å fri til henne tidligere, sier en venn av ham, og legger til:

- De har kontakt med hverandre og er innstilt på å prøve å være venner. Det er fremdeles mye kjærlighet mellom dem.

Elsker hverandre fremdeles

Paret møttes for første gang under European Music Awards i november 2007 og ble kjærester kort tid etter. I 2010, 2011 og 2013 var de derimot gjennom korte brudd.

 

- Nå er nok endelig nok for Nicole. De kan ikke holde på slik lenger. Det er ikke rettferdig ovenfor noen av dem.

Forholdet deres skal ha vært vanskelig fra begynnelse til slutt.

- De kranglet fra dag en, og kunne aldri bli enige om hva de ønsket seg sammen som et par. Men fordi kjærligheten er så sterk, så har de hele tiden endt opp igjen sammen. Denne gangen virker det derimot annerledes. Det føles som om det er slutt for godt nå.

Tidligere denne uken skal Lewis ha fortalt vennene sine følgende:

- Vi elsker hverandre fremdeles og vi er gode venner. Vi har virkelig prøvd hardt, men det fungerer bare ikke.

LES OGSÅ: - Å trene er som å trekke tenner