- Hun er utrolig sjarmerende

George Clooney innrømmer at han forguder Sandra Bullock.

NÆRT VENNSKAP: George Clooney og Sandra Bullock stortrives i hverandres selskap, men er bare gode venner. Foto: All Over Press
NÆRT VENNSKAP: George Clooney og Sandra Bullock stortrives i hverandres selskap, men er bare gode venner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De single Hollywood-stjernene George Clooney (52) og Sandra Bullock (49) spiller mot hverandre i den Oscar-nominerte filmen «Gravity».

Privat har paret vært venner i en rekke år, men det har aldri vært noe romantikk i luften mellom de to.

- Sandy og jeg har kjent hverandre i over 20 år. Vi var begge skuespillere som slet med å få jobber da vi møttes for første gang. Hun datet en venn av meg på den tiden, forteller han, ifølge E!Online.com.

Skjørtejegeren har tidligere sagt at han aldri kunne datet Bullock selv, men som venn har hun en helt spesiell plass i hjertet hans.

- Vi har det gøy sammen hver gang vi treffes. Jeg forguder henne. Det er morsomt bare å være i samme rom som henne.

- Jeg tipper mange tror at folk ikke er helt sånn som de blir fremstilt på skjermen. At de er kortere, lengre, slemmere eller dummere. Men Sandy er akkurat slik hun blir fremstilt. Hun er en utrolig sjarmerende kvinne som er moro å være sammen med. Hun er veldig smart og jordnær, selv om hun drikker mye, fleiper han.

Science fiction-dramaet «Gravity», hvor Clooney og Bullock er de eneste skuespillerne, er nominert til hele 10 Oscar-priser. Den har allerede vunnet syv Critics' Choice Awards og en Golden Globe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer