Harry Styles og Olivia Wilde:

- Hun er utrolig lykkelig med Harry

Turtelduene skal være «svært seriøse».

GNISTER: Nye bilder av Harry Styles og Olivia Wilde får ikke romanseryktene til å avta. Foto: Backgrid USA / NTB
GNISTER: Nye bilder av Harry Styles og Olivia Wilde får ikke romanseryktene til å avta. Foto: Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste månedene har ryktene om en gryende romanse mellom tidligere «One Direction»-medlem Harry Styles (26) og skuespiller Olivia Wilde (36) gått hett for seg på sosiale medier.

Det ferske paret har flere ganger blitt avbildet sammen med hverandre, i forbindelse med at de spiller inn den nye filmen «Don't Worry Darling».

Nå røper en kilde til People at turtelduene knapt klarer å holde seg unna hverandre, og at begge parter skal være svært lykkelige.

- Utrolig lykkelig

Vedkommende forteller at de to virker «veldig seriøse» og at de tilbringer all sin tid sammen.

- Hun er også utrolig lykkelig med Harry, sier kilden.

Innspillingen av filmen startet forrige høst, men har støtt på noen utfordringer på grunn av coronapandemien. Flere ganger har filmingen blitt avbrutt grunnet testing og pauser.

- Olivia er fantastisk å jobbe med. Hun har holdt seg rolig og veldig fokusert til tross for alle pausene, deler kilden videre.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Det er altså den siste måneden romanseryktene mellom duoen har florert, og i januar hevdet en kilde at de hadde datet i noen uker.

The Sun har tidligere meldt at forholdet mellom de to kollegaene var dårlig skjult under innspillingen av filmen.

- Det var en åpen hemmelighet på settet i Palm Springs. De var veldig profesjonelle, men alle visste at noe foregikk mellom dem. Harry har til og med møtt barna hennes flere ganger da de besøkte henne på location, fortalte en kilde sist måned.

De to dukket også opp sammen i et bryllup i California, hvor de ble avbildet mens de holdt hender.

Ferskt brudd

Man trenger ikke skru tiden lenger tilbake enn til november før bruddnyheten mellom Wilde og forloveden, komikeren Jason Sudeikis (45) ble kjent. Det hevdes likevel at bruddet ikke var helt ferskt den gang.

En kilden delte nemlig med Daily Mail at beslutningen ble tatt for flere måneder siden, og det ikke skal ha vært noe drama involvert.

FIKSJON: Euphoria har skildret en fiktiv sex-scene mellom «One Direction»-medlemmene Louis Tomlinson og Harry Styles. Det skaper reaksjoner. Vis mer

- Hun var mer travel enn ham til tider, noe som har vært vanskelig. De møtte motstand på mange områder og besluttet at det var best å gå separate veier.

Harry Styles har på sin side vært sammen med kjendiskvinner som Taylor Swift (31), Kendall Jenner (25) og den avdøde britiske programlederen Caroline Flack.

LES OGSÅ: Slik hedrer han sin avdøde ekskjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer