- Hun er utrolig høy på seg selv

Linni Meister synes ikke Voldberg bør uttale seg om folk hun ikke kjenner.

IKKE IMPONERT: Julie Brodtkorb Voldberg sier til VG at hun synes sjefsekeretærens sammenligning med henne og Linni Meister er «lavmål». Linni slår tilbake mot denne karakteristikken.  Foto: Stella Pictures
IKKE IMPONERT: Julie Brodtkorb Voldberg sier til VG at hun synes sjefsekeretærens sammenligning med henne og Linni Meister er «lavmål». Linni slår tilbake mot denne karakteristikken. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Fredag ble det kjent at Oslo Høyres sjefsekretær Geir Staib i november i fjor skal ha sammenlignet partikollega Julie Brodtkorb Voldberg med tidligere glamourmodel Linni Meister.

Meister stiller seg ifølge VG uforstående til Geir Staibs sammenligning av henne og Høyres kvinnepolitiske leder. Linni synes ikke noe om at Voldberg mener det er «lavmål» at Staib sammenligner dem.

- Det viser at hun er utrolig høy på seg selv. Som voksent menneske bør hun ikke uttale seg sånn om folk hun ikke kjenner. Og folk som sier det er lavmål å bli sammenlignet med andre mennesker de ikke har møtt... Jeg vet ikke hva som er mest lavmål, sier Meister til VG.

Kommentarene fra Staib kom etter at Brodtkorb Voldberg hadde uttalt seg i media om pelsdyroppdrett. Han beklager imidlertid sammenligningen i dagens VG.

«...Jeg ordla meg på en uheldig måte, noe jeg beklaget for dem som var til stede på det påfølgende møtet.». Han skriver også i e-posten til avisen at kommentaren var ment som en spøk.

Julie Brodtkorb Voldberg kaller Staibs kommentar for lavmål, mens Høyre-leder Erna Solberg tar skarp avstand fra karakteristikken.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikk kjærestens gamle bil i julegave