<strong>TRØBBEL I PARADIS?:</strong> Ifølge flere kilder nær Justin og Hailey Bieber skal sistnevnte være rimelig oppgitt over ektemannens oppførsel. Foto: NTB Scanpix
TRØBBEL I PARADIS?: Ifølge flere kilder nær Justin og Hailey Bieber skal sistnevnte være rimelig oppgitt over ektemannens oppførsel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Justin og Hailey Bieber:

- Hun er usikker på fremtiden med Justin

Justins oppførsel har gjort at Hailey setter spørsmålstegn ved ekteskapet.

Publisert

Tidligere i år fortalte ungpikeidolet Justin Bieber (25) åpenhjertig om sin mentale helse og om at han har slitt i lengre tid. Samtidig oppfordret han fansen til å be for ham.

Kilder nær stjernen har tidligere uttalt at 25-åringens psykiske utfordringer ikke har noe med kona Hailey Bieber (22) å gjøre. Derimot skal hun ha vært en viktig støttespiller for ektemannen.

Men nå kan det se ut til at «Sorry»-sangerens personlige problemer påvirker ekteskapet.

Ifølge flere kilder nær det unge ekteparet skal nemlig Hailey være rimelig oppgitt over hvordan ektemannen oppfører seg for tiden.

- Tør ikke si ifra

Kilden forteller at 25-åringen oppfører seg som en tenåring igjen og at Hailey derfor må behandle ham som om hun er moren hans. Dette er angivelig langt ifra populært hos den 22 år gamle modellen.

Justins oppførsel har gjort at Hailey nå setter spørsmålstegn ved parets fremtid sammen, skriver Radar Online.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk nylig ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En fersk video med de to turtelduene viser hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

- Hun må så og si styre hele dagen og er konstant bekymret for sinnstilstanden hans. Justin på sin side bare spøker rundt og lurer henne som om han er en skolegutt, hevder en kilde nær paret.

Ansvaret hun nå har påtatt seg skal bare føre til at hun blir mer og mer usikker på forholdet, skriver Radar Online. Men ifølge kilden er Hailey redd for å uttrykke følelsene sine, med tanke på ektemannens psykiske helse.

- Jeg kjemper for å gjøre det riktige og bygge et sunt forhold. Jeg vil at folk skal vite at vi er unge mennesker som lærer mens vi går, og jeg kommer ikke til å lyve og si at alt er magisk, har hun tidligere uttalt til Vogue.

Se dette innlegget på Instagram

❤️

Et innlegg delt av Justin Bieber (@justinbieber)

Rampelyset påvirker ham

I skrivende stund har verken Justin eller Hailey kommentert påstandene om at situasjonen tærer på ekteskapet deres. Tidligere er det derimot blitt hevdet at popstjernens ferske kone har vært en stor støtte for ham.

<strong>KLINTE TIL:</strong> Selv om ekteskapet ikke bare skal være en dans på roser, blir Hailey og Justin stadig observert i het omfavnelse.
KLINTE TIL: Selv om ekteskapet ikke bare skal være en dans på roser, blir Hailey og Justin stadig observert i het omfavnelse. Vis mer

- Han er veldig takknemlig for sitt fantastiske liv og spesielt for Hailey. Det er vanskelig for ham at han ikke bare kan nyte alt og føle seg lykkelig, men han har fått behandling for dette tidligere også, har en venn nær stjernen avslørt overfor People.

En annen kilde, som skal ha tilbrakt mye tid med Bieber de siste årene, fortalte til nettstedet at sangeren er et følelsesmenneske som sliter veldig med livet i rampelyset.

- Han var en skikkelig ærlig, søt og høflig tenåring, men den enorme berømmelsen han plutselig fikk forandret ham totalt. Han hadde tilgang på hva enn han ønsket og var omringet av mennesker som alltid sa «ja».

- Han er følsom, og sliter med å bli forfulgt av fans og paparazzi hvor enn han beveger seg. For ham føles det som om alle er ute etter å ta ham, hevdet kilden.

UKVEMSORD: Justin Bieber er i Australie på turné. Da en australsk reporter spurte om han kunne si hei til fansen, fikk han ikke akkurat et vennlig svar tilbake. Video: Seven Network via CNN Vis mer

Åpen om utfordringene

I et intervju med Vogue i vinter åpnet «Boyfriend»-sangeren seg opp om hvordan det hadde påvirket hans mentale helse å bli berømt i så ung alder. Da innrømmet han blant annet at han ble høy på seg selv.

- Jeg tenkte seriøst at «Folk elsker meg. Jeg er fantastisk». Jeg ble veldig arrogant og kjepphøy. Jeg brukte solbriller inne, fortalte han til bladet.

Videre avslørte ungpikeidolet at han etter hvert også fikk problemer med sex.

- Jeg endte opp med å gjøre ting jeg var skikkelig skamfull over, som å være veldig løssluppen når det gjaldt sex, og jeg tror jeg begynte med Xanax fordi jeg var så flau over meg selv, delte han.

Naturlig nok gikk problemene utover karrieren hans, og i 2017 kansellerte Bieber verdensturneen «Purpose» mens det fremdeles gjensto 14 show.

- Jeg ble skikkelig deprimert på turneen. Jeg har ikke snakket om dette, og jeg holder fremdeles på å bearbeide mange ting som jeg ikke har snakket om. Jeg var ensom, og trengte tid, fortalte han til Vogue.

LES OGSÅ: «Paradise»-deltakere løy om forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer