- Hun er udugelig som mor

Charlie Sheen er i furore over at ekskona får omsorgsretten for barna igjen.

PÅ KJØRET: Brooke Mueller, ekskona til Charlie Sheen, har slitt med alvorlig rusavhengighet. Nå kritiserer Sheen henne for å være en dårlig mor. Foto: FameFlynet
PÅ KJØRET: Brooke Mueller, ekskona til Charlie Sheen, har slitt med alvorlig rusavhengighet. Nå kritiserer Sheen henne for å være en dårlig mor. Foto: FameFlynet Vis mer

SEOGHØR.NO: Skuespiller Charlie Sheen (48) hevder at hans tidligere kone Brooke Mueller (35) har gitt deres felles tvillingssønner Bob og Max (4,5) psykiske skader etter å ha hatt omsorg for dem mens hun selv har slitt med alvorlige rusavhengighet, og at hun er udugelig som mor.

I en telefonsamtale med TMZ forteller Sheen at de to guttene har gitt uttrykk for at de er redde for å oppholde seg i Brookes hjem i Beverly Hills, og går så langt at han beskylder 35-åringen for å ha skadet barna fysisk.

- Bob hadde et merke på kroppen som så ut som om noen hadde brent ham, sier han til nettstedet.

STEPPER INN: Sheens ekskjæreste Denise Richards har hatt omsorg for Mueller og Sheens tvillinggutter Bob og Max, mens Mueller har vært på rehab. Her er hun i parken med tvillingene, samt sine egne barn Sam og Lola - som hun har med Sheen.  Foto: FameFlynet
STEPPER INN: Sheens ekskjæreste Denise Richards har hatt omsorg for Mueller og Sheens tvillinggutter Bob og Max, mens Mueller har vært på rehab. Her er hun i parken med tvillingene, samt sine egne barn Sam og Lola - som hun har med Sheen. Foto: FameFlynet Vis mer

«Anger Management»-stjernen har gitt beskjed til barnevernet i Los Angeles, men de nekter å høre på ham. I stedet har de latt Mueller få ha stadig mer kontakt med parets to sønner.

Tidligere denne måneden slapp Mueller, kjent fra realityserien «Real Housewives of Beverly Hills», ut av rehab - som hun har vært inn og ut av over 20 ganger.

Fredag tok Sheen i bruk TwitPic for å vise sin frustrasjon overfor barnevernet og ekskona, som han titulerer både «übertaper» og «ond».

Kvelden i forveien feiret 48-åringen den amerikanske tradisjonen Halloween, og som kostyme hadde Sheen valgt å kle seg ut som en ansatt fra barnevernet - som han mener er udugelig ettersom de lar seg påvirke av «den ondskapsfulle og patetiske hora som kaller seg Brooke»:

last night was awesoem!I went as an officer fromDCFS (chil... on Twitpic

Mens Mueller har vært på rehab har Denise Richards (42) - Sheens andre ekskone - hatt delt omsorgsrett overfor Bob og Max med 48-åringen.

Ifølge RadarOnline ønsker Mueller nå å søke om delt omsorgrett for de to tvillingguttene med nettopp Denise Richards.

LES OGSÅ: Mistet jomfrudommen med en prostituert