- Hun er tydeligvis stolt av sin smekre rumpe

Supermodellen kom med lettkledd overraskelse til fansen.

GODT GIFT: Supermodellen har vært gift med dj Sunnery James siden 2010. Her på en fest i New York i fjor. Foto: Stella Pictures
GODT GIFT: Supermodellen har vært gift med dj Sunnery James siden 2010. Her på en fest i New York i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den nederlandske supermodellen Doutzen Kroes (27) er kjent for å stille i minimalt med klær i jobbsammenheng - og er ikke blyg når det kommer til å publisere lettkledde bilder av seg selv.

Denne uken delte modellen en lenke til sin Instagram-side som viste et bilde av henne selv, tatt bakfra, i sexy undertøy. Under bildet hadde hun skrevet:

«#Paparazzi, Rumpa mi!».

Den britiske nettavisen The Sun har dommen klar:

«Hun er tydeligvis stolt av sin smekre rumpe, når hun deler en link som viser bilde av rumpa hennes med påskriften «Rumpa mi!». Men, hvem kan klandre henne? Den er jo virkelig fantastisk!».

«Victoria's Secret»-modellen er ikke den første kjendisdamen til ta ibruk den sosiale plattformen Instagram for å dele rumpebilder med fansen.

To dager før kvinnedagen la nemlig Rihanna (25) ut et bilde av seg selv, også dette via Instagram, for å vise hennes nye skinnstøvletter til fansen. Men det var ikke Prada-hælene som fikk oppmerksomheten - det gjorde nemlig den bare bakdelen hennes.

For dem som måtte lure: vakre Doutzen har vært gift med den nederlandske DJ-en Sunnery James siden 2010, og sammen har de sammen har de sønnen Phyllon (2).


LES OGSÅ: Miranda Kerr skadet i bilulykke
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer