«Hun er trist og patetisk. For en diva!»

Nå slår den unge TV-stjernen tilbake.

BRYR SEG IKKE OM SKRIVERIENE: Taylor Momsen vil ikke være et tenåringsidol, og bryr seg ikke om at folk kritiserer henne.  Foto: All Over Press
BRYR SEG IKKE OM SKRIVERIENE: Taylor Momsen vil ikke være et tenåringsidol, og bryr seg ikke om at folk kritiserer henne. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Skuespillerstjernen Taylor Momsen (17) har gjennomgått en radikal forvandling det siste året.

17-åringen har gått fra å spille søt og uskyldig tenåringsjente i «Gossip Girl» til å bli en rocka og til tider svært lettkledd popstjerne i bandet The Pretty Reckless.

Og forvandlingen har definitivt ikke gått uanmerket hen i amerikanske og internasjonale medier.

Taylor, som også er ansiktet til Madonnas Material Girl-kolleksjon, har måttet tåle krass kritikk for sitt nye og sexy image, og bilder der hun røyker og kaster klærne, har skapt stor debatt.

Blant annet har «Project Runway»-profilen og moteeksperten Tim Gunn slaktet Momsens nye klesstil og oppførsel, og andre kritikere hevder hun er et svært dårlig forbilde for unge jenter.

- Hun er trist og patetisk. For en diva! Hun kunne ikke huske noen av replikkene sine, og hun hadde nesten ikke noen. Jeg tenke «Hvorfor blir vi alle holdt gisler av denne drittungen?», har Tim Gunn tidligere uttalt.

Nå slår imidlertid Momsen knallhardt tilbake mot kritikerne, og i intervju med Contact Music forteller hun at hun ikke bryr seg om skriveriene. 

- Det handler om å eie det uansett hva noen sier. Dette er den jeg er og dette er den personen jeg skal være. Det handler om at alle jenter må være tro mot den de er, sier skuespillerinnen.

Ifølge 17-åringen har hun heller ikke noe ønske om å fremstå som et forbilde for unge i dag, og skjønner heller ikke hvorfor så mange skal bry seg om at hun røyker.

- Jeg røyker, hva så? Hvorfor bryr folk seg så mye om hva en jente de aldri har møtt gjør? Det er ikke sånn at jeg sitter der og sier «barn, gå ut og kjøp en pakke sigaretter». Når jeg går ute med en røyk og noen tar bilde av det og legger det ut på nettet, så er ikke det mitt problem. Jeg lever bare livet mitt og jeg nekter å leve livet mitt for noen andre, har hun uttalt.
 
Ungjenta hevder også at hun lar være å lese alle skriveriene om henne, og at alt snakket om den dårlige oppførselen hennes er overdrevet.

- Jeg leser ikke det drittet hvor det står at jeg har en dårlig holdning, men jeg vet egentlig hvorfor det skal være en dårlig ting. Jeg involverte meg ikke i dette for å bli en rollemodell for syvåringer. Jeg har ingen interesse av å gjøre det. Hvis foreldre ikke liker noen av de tingene jeg driver med, så burde de ikke la barna deres se på meg, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg har med meg kniv overalt