– Hun er tre måneder på vei

Kim Kardashians iherdige forsøk på å bli gravid med barn nummer to, skal endelig ha lyktes.

FAMILIETID: Reality-stjernen har fra før av datteren North sammen med ektemannen Kanye West. Her er den lille familien sammen i Jerevan, Armenia forrige måned. Foto: All Over Press
FAMILIETID: Reality-stjernen har fra før av datteren North sammen med ektemannen Kanye West. Her er den lille familien sammen i Jerevan, Armenia forrige måned. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
PRØVER: Kim har besøkt de beste fertilitetsklinikkene i USA for å sikre at hun og ektemannen kan gi lille North en bror eller søster. Her er hun fra en tidligere episode av familiens reality-serie "Keeping Up With The Kardashians". Foto: Scanpix
PRØVER: Kim har besøkt de beste fertilitetsklinikkene i USA for å sikre at hun og ektemannen kan gi lille North en bror eller søster. Her er hun fra en tidligere episode av familiens reality-serie "Keeping Up With The Kardashians". Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (34) er for tiden aktuell med boken «Selfish»; en samling av bilder brunetten har tatt av seg selv gjennom årene.

På promoteringsturneen for boken blir hun fotografert og intervjuet konstant, men det ser ut til at hun likevel har klart å holde én ting fra pressen – frem til nå.

Nå rapporterer nemlig flere kilder at Kim skal være gravid med barn nummer to.

– Hun er gravid. Jeg har hørt at hun er forbi 12-ukers merket, men at hun ikke kommer til å bekrefte det på noen uker enda, sier en kilde til OK! Magazine via Hollywood Life.

Kim og ektemannen Kanye West (37) har åpenlyst slitt med å bli gravide og Kim har flere ganger fortalt om problemene deres under diverse «Keeping Up With The Kardashians»-episoder. Den formfulle stjernen har uttalt at hun vil vise frem prosessen på TV, fordi det kan hjelpe andre kvinner.

Saken fortsetter under bildet.

Nå som hun endelig skal ha lyktes med å bli gravid, er Kim mer påpasselig enn noensinne.

– Hun er ekstremt overbeskyttende nå, hun googler alt. Hun vil ikke risikere å gjøre noe som kan sette babyen i fare. Hvis noe går galt, spesielt hvis hun kunne forhindret det, vil hun aldri tilgi seg selv, fortsatte OK! Magazines kilde.

Mange er skeptiske til nyheten, da Kim for bare én uke siden tok pusten fra de fleste i en svært avslørende kjole på MET-gallaen. Kilden hevder at graviditeten ikke var synlig fordi 34-åringen trener som besatt.

Hun nekter nemlig å se ut som en «strandet hval igjen». Da hun gikk gravid med North, fikk Kim enorm kritikk for vektøkningen.

LES OGSÅ: Overrasket i norsk design

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer