- Hun er traumatisert og redd

Noman Mubashir er svært bekymret for kusinen som ble skutt i Pakistan.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I august fikk NRK-programlederen Noman Mubashir sjokkbeskjeden om at hans 21 år gamle kusine var blitt skutt, mens hun sov på taket av hennes families hjem i den pakistanske byen Lahore.

Jenta skal ha bli funnet av sin mor omgitt av blod, og fraktet i hui og hast til sykehus. Hun var døden nær, men Noman kan fortelle at det i dag går bedre med ungjenta. 

- Hun har det greit, men vondt. Hun er traumatisert og redd, og lurer på om dette skjer igjen og hvorfor det skjedde. Det må være forferdelig å ligge der å sove og så skyter noen deg. Om det var et vådeskudd vet vi ikke, sier han til Seoghør.no. 

Se video: Her er ukens Seoghør.no Weekend TV! 

Mubashir har nær kontakt med familien som holder ham oppdatert på kusinens situasjon. Selv om hun nå er stabil må de vente enda noen uker for å vite mer. 

- Hun er skutt i halsen og har en kule der som kunne ha ført til at hun mistet livet. De må vente i fem uker før de kan se hvor kulen befinner seg og det er faktisk ikke sikkert de kan operere den ut. Vi får håpe alt går bra og at hun tar en operasjon og kan starte et normalt liv igjen. 

Mubashir er for tiden aktuell som programleder for serien «Hva har du i bagasjen?» der flere kjendiser får muligheten for å bli bedre kjent med sitt opphav og møter ukjente familiemedlemmer. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette ble for mye for Linni  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer