FORFULGT: Angelina Jolie blir forfulgt hvor enn hun går. Kristin Stewart er skremt over hva det vil si å være en like stor filmstjerne som Angelina. Foto: AP
FORFULGT: Angelina Jolie blir forfulgt hvor enn hun går. Kristin Stewart er skremt over hva det vil si å være en like stor filmstjerne som Angelina. Foto: APVis mer

- Hun er tragisk og isolert

"Twilight"-stjernen avskyr livet til Angelina Jolie...

SEHER.NO: Mange kvinner ville dødd for å være Angelina Jolie, men "Twilight"-stjernen Kristen Stewart (19) er alt annet enn begeistret.

- Jeg vil ikke være en filmstjerne, som Angelina Jolie. Det finnes ingenting i kjendisverdenen som er verdt å strebe etter. Jeg er bare en skuespiller, og det er merkelig at alle er så besatte, sier Kristen til Blackbook Magazine.

Skuespilleren har hatt stor suksess med filmen "Twilight", og har et av-på forhold med medskuespiller Robert Pattison (23). Hun vet allerede nå hva det vil si å være en superstjerne, og det skremmer henne.

Hun sammenligner det å være kjendis med Robert Pattisons rolle som vampyr i "New Moon" filmen.

- Som vampyr har man et tragisk og isolert liv, og det å være kjendis er akkurat sånn, sier Kirsten.
Fansen trenger forøvrig ikke frykte at Kristen dropper karrieren foreløpig - hun vil i stedet forsøke å holde seg langt unna Hollywood, når hun ikke arbeider.

"New Moon"-fans kan godt begynne å glede seg, filmen har norsk premiere 20. november.  

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er "Twilight"-romansen over?