<strong>I 2011:</strong> Popartist Britney Spears så ut til å være tilbake i god, gammel form under et veldedighetsarrangement i Beverly Hills denne uken. Hun er selv amassadør for organisasjonen som arrangementet ble avholdt for.  Foto: All Over Press
I 2011: Popartist Britney Spears så ut til å være tilbake i god, gammel form under et veldedighetsarrangement i Beverly Hills denne uken. Hun er selv amassadør for organisasjonen som arrangementet ble avholdt for. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun er tilbake i sitt livs form

Tilskuerne måtte klype seg i armen, da de så Britney Spears komme nedover den røde løperen...

Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av den smekre stjernen og de andre gjestene nederst i saken!

SEHER.NO: Popstjernen Britney Spears (29) er for alvor i ferd med å gjenreise sin gamle popkarriere.

Tobarnsmoren har jobbet hardt for å få tilbake sin veltrente danserkropp ved hjelp av daglige treningsøkter og et svært strengt kosthold. Også agentkjæresten Jason Trawick (39) skal ha gått ned over 20 kilo siden han ble sammen med popstjernen.

Og på et veldedighetsarrangement tidligere denne uken kunne Britney stolt vise frem en svært smekker kropp. Hun var iført en ettersittende syregrønn minikjole, og med glamorøse krøller og fresh sminke strålte hun virkelig på den røde løperen. Bildene fra arrangementet har allerede fått flere medier til å erklære at Britney er tilbake i sin gamle storform.

«Det var tydelig at all den harde treningen har båret frukter, da hun viste frem en slankere figur i en kroppsnær grønn kjole. Hun minnet oss om den gode, gamle Britney» skriver The Sun om de flotte bildene av artisten.

«En glamorøs Britney Spears så ut til å være tilbake i sitt livs form i går kveld, da hun gjorde en sjelden opptreden på den røde løperen» skriver Daily Mail.

Artisten viser seg sjelden på den røde løperen, men på arrangementet «Evening Of Southern Style» for St. Bernard-prosjektet stilte hun altså opp. 29-åringen er nemlig ambassadør for organisasjonen, som jobber for å gjenoppbygge Louisiana. Blant annet New Orleans, delstatens største by, ble kraftig rammet av orkanen Katrina i 2005.

- Jeg er så beæret over å være en del av denne gode saken. Louisiana vil alltid være en del av sjelen min, sa artisten - som selv er oppvokst i Louisiana, om den veldedige organisasjonen ifølge Daily Mail.

Ifølge den britiske avisen så Britney både avslappet og lykkelig ut. Hun poserte smilende for fotografene før hun forsvant inn på veldedighetsfesten, som ble holdt i en privatbolig i Beverly Hills. Popstjernens far Jamie skal ha laget tradisjonell sørstats-mat til de celebre gjestene, som inkluderte både Kim Kardashian, Kelly Osbourne, Hilary Duff og Selena Gomez.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Gikk ned 15 kilo på fire måneder 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer