TOPPFORMEN ER TILBAKE: Kendra Wilkinson ser super ut bare etter fødselen i desemeber.  Foto: All Over Press
TOPPFORMEN ER TILBAKE: Kendra Wilkinson ser super ut bare etter fødselen i desemeber. Foto: All Over PressVis mer

Hun er tilbake i Playboy-form

Playboy-modell og spebarnsmor Kendra Wilkinson gikk ned fem kilo på 10 dager.

SEHER.NO:  Den tidligere Playboy-maten Kendra Wilkinson Basket (24) ble i desember mamma til lille Hank Baskett IV. Nå innrømmer den veldreide 24-åringen at hun ble overrasket over hvordan kroppen forandret seg under graviditeten og så ut etter fødselen. Hun gikk grundig til verks for å kvitte seg med babyfettet.

Å gå ned to størrelser er ikke enklet, og slettest ikke for en nybakt mamma som i tilegg jobber.

Med intensiv trening og en streng diett greide den tidligere Playboy-modellen å smette inn i de åletrange jeansene som hun brukte før graviditeten.

-Det er et press ja, men jeg liker å være sunn og føle meg stolt av kroppen min, sier hun til OK Magazine.

Det er ikke første gang Kendra havner på forsidene på grunn av sitt vekttap. Bare åtte uker etter fødelsen hadde Kendra gått ned 11, 5 kilo.

- Jeg har mistet 11,5 kilo, men det handler ikke om vekten. Jeg ser heller på hvordan klær passer igjen, og de har passet mye bedre i det siste, sa hun i et intervju med magasinet.

Det var i desember at "The Girls next door"-stjernen og ektemannen Hank Baskett (27) fikk en liten gutt. Kun fem dager etter fødselen, viste Kendra fram sin nyfødte sønn - også den gang på coveret av OK! Magazine. 

Det som i hvert fall synes sikkert er at Kendra igjen er tilbake i Playboy-form...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Jeg fikk sjokk