LAR KLÆRNE FALLE: Refaeli kaster klærne for Passionata. Foto: Stella Picturers
LAR KLÆRNE FALLE: Refaeli kaster klærne for Passionata. Foto: Stella Picturers Vis mer

- Hun er syndig vakker

Mottar religiøse hatbrev, men fortsetter å kaste klærne...

Publisert
SEHER.NO: Israelske Bar Refaeli (25) er en av verdens hotteste modeller for øyeblikket. Privat er hun sammen med filmstjernen Leonardo DiCaprio (35), og karrieremessig kastes jobbtilbudene etter henne.

«Hun har en perfekt kropp», er en setning som har blitt gjentatt når det gjelder skjønnheten, og det er nok en av grunnene til at undertøysgiganten Passionata i fjor ansatte Refaeli som sitt fjes utad.

I den anledning har hun kastet klærne for undertøyskjeden flere ganger. Men det har ikke vært helt problemfritt.

- Hun er syndig vakker, skriver kjendisnettstedet Celebrity Smack.

At Refaeli synder, er det mange i hennes hjemland som mener. Det har ført til en rekke hatmail og offentlig slakt. Den høyreekstreme Israelske gruppen Lehava har rådet Refaeli om å ikke gifte seg med Leonardo DiCaprio, fordi han ikke er jødisk.

- Det er ikke tilfeldig at du ble født jødisk. Din bestemor og hennes bestemor igjen drømte ikke om at en av deres etterfølgere en dag skulle fjerne de fremtidige generasjoner fra jødedommen, gikk aktivist Baruch Marzel offentlig ut og sa, ifølge Daily Mail.

- Kom til sansene, se fremover og bakover, ikke bare på nåtiden. Ikke gift deg med Leonardo DiCaprio. Ikke skad de fremtidige generasjoner.

Refaeli har selv ikke kommentert synspunktene fra Lehava. Det virker uansett ikke å påvirke henne i det hele tatt, og med en jobb som undertøysmodell kan hun vel heller ikke det.

Foreløpig ser det ut til at både Refaeli og den religiøse gruppen kan ta det med ro. Det er nemlig hevdet at DiCaprio ikke ønsker å gifte seg med kjæresten med det aller første. Han vil heller prioritere skuespillerkarrieren sin nå for tiden.

- Leo har lovet Bar at han ønsker å være sammen med henne for alltid, men hun kan fort være 30 år gammel før de gifter seg. Kreativt er han i sitt ess nå for tiden, og ønsker å spille inn et dusin nye filmer i de neste fem årene. Han elsker virkelig Bar, men vet at han må tilby henne noe bindende, ellers forlater hun ham. Hun er en uavhengig kvinne, og har forlatt ham før, sa en kilde til National Enquirer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun har en perfekt kropp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer