- Hun er syk og besatt av sin vekt

Lady GaGa sammenlignes med en «tidsinnstilt bombe».

SPISTE LITE: - Folk som har jobbet sammen med henne på turné har fortalt meg at GaGa knap spiste på flere uker slik at hun skulle passe sine kostymer, forteller journalisten Ian Halperin. Foto: All Over Press
SPISTE LITE: - Folk som har jobbet sammen med henne på turné har fortalt meg at GaGa knap spiste på flere uker slik at hun skulle passe sine kostymer, forteller journalisten Ian Halperin. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Superstjernen Lady GaGa (25) er sykelig besatt av sin kropp, har et mer enn avslappet forhold til stoff og er alvorlig medtatt av sykdommen Lupus. Slik lyder det i hvert fall i en planlagt bok om den verdenskjente sangerinnen, som er skrevet av journalisten Ian Halperin.

Halperin kaller nemlig Lady GaGa for både for «syk» og «besatt», ifølge Star Magazine.

- Folk som har jobbet sammen med henne på turné har fortalt meg at GaGa knap spiste på flere uker slik at hun skulle passe sine kostymer, forteller Halperin, som har brukt ett år på å skrive boken.

Men det stopper ikke der, ifølge journalisten, som mener artisten er en «tidsinnstilt bombe». Hør bare:
 
- Hun er syk og besatt av sin vekt. En venn fortalte meg at hun kan stirre på seg selv i speilet i timesvis, mens hun analyserer og kritiserer kroppen sin. Det er en usunn besettelse, mener han.

De fleste tror kanskje at GaGas ville kostymer og harde sminke er en del av hennes image. Halperin mener derimot at det ligger en mer dyster sannhet bak hennes utseende.

25-åringen lider nemlig av sykdommen lupus, som angriper kroppens immunforsvar.

- Lupusen er langt verre enn hun gir uttrykk for. En del av grunnen til at hun bærer parykk og bruker masse sminke er fordi håret hennes er falt av og fordi hun er dekket av røde flekker, som begge deler har oppstått på grunn av sykdommen.

Dette er imidlertid ikke hennes eneste problemer, hevder Halperin.

- Stoffmisbruk startet hun med da hun var ung. Fra heroin til kokain og ecstasy. Vennene hennes mener at hun har prøvd alt som er av stoff...

Forfatteren av Lady GaGa-boka har tidligere skrevet en rekke biografier om kjendiser - deriblant Michael Jackson, Brad Pitt, Angelina Jolie, samt Arnold Schwarzenegger. Han ble også kjent for å forutse Michael Jacksons død.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Beskylder Lady GaGa for svindel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer