- Hun er superstjernens nye flamme

- Hvis de ikke er sammen, vil jeg i hvert fall si at de er veldig nære, mener kilde å vite om Leonardo DiCaprio og Erin Heatherton.

FLØRTET: - Det var ganger der de nesten ikke snakket sammen sammen engang, men så begynte de virkelig å snakke, le og slike ting, sier en kilde om det som skal være Leonardo DiCaprios nye flamme. Foto: Stella Pictures
FLØRTET: - Det var ganger der de nesten ikke snakket sammen sammen engang, men så begynte de virkelig å snakke, le og slike ting, sier en kilde om det som skal være Leonardo DiCaprios nye flamme. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Superstjernen Leonardi DiCaprio (37) er en populær mann, noe forholdene til vakre Gisele Bundchen og Bar Refaeli tydelig er et bevis på. Nå har han begynt å date en ny, flott modell. Nemlig Victoria's Secret-modellen Erin Heatherton, skriver The Daily Telegraph.

Den 37 år gamle skuespilleren er for tiden midt i filmingen av filmen «The Great Gatsby». Innspillingen foregår i Sydney, og det er der han skal ha møtt - og falt for - den 22 år gamle skjønnheten, ifølge avisen.

De to skal flere ganger ha blitt observert sammen, blant annet på diverse arrangementer. I tillegg skal de ha spist sammen på restauranten Barrio Chino.

- Det var ganger der de nesten ikke snakket sammen sammen engang, men så begynte de virkelig å snakke, le og slike ting, sier en kilde til The Daily Telegraph.

Hvorvidt de to er et par ennå, eller om det hele bare er en uskyldig flørt - det vites ikke foreløpig.

- Hvis de ikke er sammen, vil jeg i hvert fall si at de er veldig nære, mener den ikke-navngitte kilden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De ser helt ekte ut  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer