- Hun er som en mann

Komiker hevder stjernen har for mye testosteron i blodet.

MASKULIN KJEVE: Adam Carolla mener Jennifer Aniston har en maskulin kjeve, og viser til forskning om at kvinner med maskuline kjever ofte har maskuline personlighetstrekk. Foto: All Over Press
MASKULIN KJEVE: Adam Carolla mener Jennifer Aniston har en maskulin kjeve, og viser til forskning om at kvinner med maskuline kjever ofte har maskuline personlighetstrekk. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det kjente komikeren Adam Carolla har en interessant teori om Jennifer Anistons (41) kjærlighets liv.

- Jeg tror ikke menn finner henne frastøtende. Jeg tror hun har mye testosteron, og at hun tenker som en mann. Det er studier rundt kvinner med kraftige kjevelinjer, de har maskuline sider i seg, sier Corolla i et intervju med Bill Sommons på ESPN.

Siden bruddet med ektemannen Brad Pitt, for mer enn fire år siden, har Aniston enda ikke funnet den rette. 

- Poenget er at kanskje hun har litt for mye testosteron i seg. At hun i bunn og grunn er den kvinnelige versjonen av de mannlige rundbrennerne i Holywood. Som en kvinnelig Gerard Butler liksom, sier han.

Butler, er imidlertid den som nyligst har blitt romantisk knyttet til Aniston. «The Bounty Hunter»-skuespillerne skal ha vært såkalte «venner med fordeler», sier en kilde til US Weekly.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Spiste det samme hver dag i ti år