- Hun er som en kjønnssykdom

Margareta Svensson vrakes fra «Svenske Hollywoodfruer» og raser mot erkerivalen Gunilla Persson.

TILBAKE PÅ SKJERMEN: Snart begynner innspillingen av sjette sesong av «Svenske Hollywoodfruer». Det blir da gjensyn med Maria Montazami, Isabel Adrian og Gunilla Persson, men Margareta Svensson er ikke med i sesongen.  Foto: TV3
TILBAKE PÅ SKJERMEN: Snart begynner innspillingen av sjette sesong av «Svenske Hollywoodfruer». Det blir da gjensyn med Maria Montazami, Isabel Adrian og Gunilla Persson, men Margareta Svensson er ikke med i sesongen. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: De svenske Hollywoodfruene har blitt en stor suksess både på svensk og norsk TV. Nå er det klart at de populære TV-stjernene returnerer til skjermen i en ny sesong.

Det blir gjensyn med flere av de mest profilerte fruene som Maria Montazami og Isabel Adrian. Men ikke alle blir med i den nye sesongen. Gunilla Persson skapte mye intriger og kranglet stadig med de andre fruene, og mange trodde hun måtte forlate programmet. Men Aftonbladet skriver nå at det er Margareta Svensson som ikke returnerer til skjermen. 

- Det hadde vært morsomt å vært med i «Hollywoodfruer» igjen. Vi hadde det veldig morsomt under innspilling, sier hun til Nöjesbladet.

Svensson havnet på kant med Persson da hun var kritisk til musikkvideoen som Gunilla laget med datteren Erika. Nå blir det altså ingen mulighet til forsoning mellom Gunilla og Margareta.

- «Hollywoodfruer» var som en hot date og Gunilla Persson var en kjønnssykdom. Det var spennende og kult, men etterpå lurer man på hvorfor det gikk så ille, forteller Margareta. 

Programdirektør i MGT TV forklarer at kanalen nå bytter ut Margareta fordi de trenger variasjon.

- Vi tror at en del av programmets fremgang avhenger av rotasjonen mellom fruene og dessverre ble det slik at hun ikke er med i neste sesong, sier han til Nöjesbladet.

Persson har vært med i to sesonger, mens Svenssons første sesong også ble hennes siste. Det er sesong seks som nå skal spilles inn.


Dem femte sesongen sluttet med en voldsom krangel da fruene møttes på fotoshoot. Persson har fått mange av de andre fruene mot seg og skaper nok mer dramatikk også i neste sesong.  

- Jeg har mange meninger om de andre, og jeg synes for det første at de mangler stil og klasse, har Persson tidligere fortalt til Seoghør.no. 

LES OGSÅ: Bedt om å sterilisere seg etter TV-innslag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer