Caitlyn Jenner:

- Hun er som en åpen bok

Realitystjernen åpner seg om forholdet til de ti barna sine.

ÅPNER OPP: Caitlyn Jenner skal fremdeles ha et godt forhold til alle barna sine. Hun har imidlertid én favoritt. Her avbildet med Kendall Jenner. Foto: Danny Moloshok / REUTERS / NTB
ÅPNER OPP: Caitlyn Jenner skal fremdeles ha et godt forhold til alle barna sine. Hun har imidlertid én favoritt. Her avbildet med Kendall Jenner. Foto: Danny Moloshok / REUTERS / NTB Vis mer
Publisert

2015 var et sjokkerende år på mange måter. Angrepet mot Charlie Hebdo, terrorangrepet i Paris, Donald Trump som kastet seg inn i presidentkampen og flyktningkrisen var bare noen av tingene som preget nyhetsbildet over hele verden.

For realityfans var det imidlertid i tillegg noe helt annet som stjal oppmerksomhet - og skapte massive overskrifter verden over.

Etter flere måneder med spekulasjoner og paparazzibilder, og etter en skilsmisse fra Kris Jenner, sto Caitlyn Jenner (71) frem som transperson. På forsiden av Vanity Fair, med tittelen «Call me Caitlyn», offentliggjorde hun sitt nye liv.

SLUTT: Realityserien «Keeping Up with the Kardashians» går mot slutten. Her er noen av høydepunktene fra programmet. Video: Hayu (TV 2 Sumo) / Rød Løper Vis mer

Åpner seg om barna

Før dette var hun gift med Kris i hele 23 år, og de fikk barna Kylie (23) og Kendall (25) Jenner sammen. I tillegg figurerte Caitlyn som bonuspappa for Kourtney (41), Kim (40), Khloé (36) og Rob (33) Kardashian gjennom store deler av oppveksten. Fra tidligere ekteskap har hun også barna Burt (42), Cassandra (40), Brody (37) og Brandon (39).

I dag er alle barna voksne, og Caitlyn har opprettholdt kontakten med alle ti. I et nytt intervju i podkasten «The Skinny Confidential Him & Her», gjengitt av People, åpner realitystjernen seg nå om forholdet hennes til de ti barna.

Der avslører 71-åringen blant annet at det er ett av barna som ligner mest på henne selv: nemlig Kendall. De skal nemlig ha mest til felles.

- Hun er veldig atletisk. Vi har på en måte den samme holdningen til livet. Jeg kommer veldig godt overens med begge to (Kendall og Kylie journ.anm.), men Kylie og jeg ser ut til å være nærmest mesteparten av tiden.

ERTEKROK: Kendall lager humor på søsterens bekostning i sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians». Vis mer

Som en åpen bok

Videre forteller den tidligere friidrettsmesteren at det er Kylie hun ser oftest, og at de prøver å spise middag sammen én gang i uka. Grunnen til det skal nemlig være at Kylie er den som holder seg mest hjemme, mens resten av barna, spesielt Kendall, ofte farter mye rundt.

- Vi tar et glass vin og snakker om ting. Ser man på det sånn er vi nærmest. Kendall er ikke sånn - hun er alltid veldig mye mer hemmelighetsfull. Vi er fortsatt veldig nære, men det er vanskeligere å forstå seg på, mens Kylie er mer som en åpen bok, sier hun, og legger til:

- Kylie er bare et unntak fra regelen. Jeg mener, hun er … alt falt på plass.

71-åringen legger til at hun er svært velsignet og heldig med alle barna, men at det derfor kan føles desto mer ensomt til tider.

GJØR NARR: Caitlyn Jenner får virkelig høre det når NBA-spilleren og Kendall Jenners eks, Blake Griffin, roaster henne. Video: Comedy Central / Rød Løper Vis mer

- Helten vår

Som nevnt var det i 2015 at realitystjernen sto frem som transperson. Nyheten fikk mye spalteplass i internasjonal presse, og fans fikk følge reisen både på sosiale medier og i familiens realityserie.

Da Kendall og Kylie ble intervjuet av People i fjor, innrømmet de at opplevelsen brakte dem nærmere faren.

- Da faren min kom ut som transperson, vokste forholdet vårt. Hun kunne endelig være ærlig med meg. Vi kunne snakke om dype følelser som hun følte gjennom det. Da jeg vokste opp var ikke faren min den som snakket om følelser, så det var et stort steg for oss, fortalte Kendall.

- Faren min har alltid være en inspirasjon for meg, fra å vinne gullmedalje i OL, til å få pilotsertifikatet. Det å se henne leve ut sitt sanne jeg har imidlertid vært det mest inspirerende av alt. Hun er helten vår, la Kylie til.

LES OGSÅ: - Ser ikke meg selv ha et forhold i fremtiden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer