Caitlyn Jenner:

- Hun er som en åpen bok

Realitystjernen åpner seg om forholdet til de ti barna sine.

ÅPNER OPP: Caitlyn Jenner skal fremdeles ha et godt forhold til alle barna sine. Hun har imidlertid én favoritt. Her avbildet med Kendall Jenner. Foto: Danny Moloshok / REUTERS / NTB
ÅPNER OPP: Caitlyn Jenner skal fremdeles ha et godt forhold til alle barna sine. Hun har imidlertid én favoritt. Her avbildet med Kendall Jenner. Foto: Danny Moloshok / REUTERS / NTB Vis mer
Publisert

2015 var et sjokkerende år på mange måter. Angrepet mot Charlie Hebdo, terrorangrepet i Paris, Donald Trump som kastet seg inn i presidentkampen og flyktningkrisen var bare noen av tingene som preget nyhetsbildet over hele verden.

For realityfans var det imidlertid i tillegg noe helt annet som stjal oppmerksomhet - og skapte massive overskrifter verden over.

Etter flere måneder med spekulasjoner og paparazzibilder, og etter en skilsmisse fra Kris Jenner, sto Caitlyn Jenner (71) frem som transperson. På forsiden av Vanity Fair, med tittelen «Call me Caitlyn», offentliggjorde hun sitt nye liv.

Åpner seg om barna

Før dette var hun gift med Kris i hele 23 år, og de fikk barna Kylie (23) og Kendall (25) Jenner sammen. I tillegg figurerte Caitlyn som bonuspappa for Kourtney (41), Kim (40), Khloé (36) og Rob (33) Kardashian gjennom store deler av oppveksten. Fra tidligere ekteskap har hun også barna Burt (42), Cassandra (40), Brody (37) og Brandon (39).

I dag er alle barna voksne, og Caitlyn har opprettholdt kontakten med alle ti. I et nytt intervju i podkasten «The Skinny Confidential Him & Her», gjengitt av People, åpner realitystjernen seg nå om forholdet hennes til de ti barna.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer