- Hun er skremmende tynn

Disse bildene vekker oppsikt.

SKREMMENDE TYNN: Med utstående ribbein og beinete armer, viste Paris Hilton seg fram for fotografene i Beverly Hills. Foto: All Over Press
SKREMMENDE TYNN: Med utstående ribbein og beinete armer, viste Paris Hilton seg fram for fotografene i Beverly Hills. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: At Paris Hilton (29) ikke har mye kjøtt på beina, er vel ikke akkurat en nyhet. Men da superstjernen viste seg frem fredag kveld på et arrangement i Beverly Hills, gikk varselklokkene over store deler av medieverdenen.

Nå skriver den britiske tabloid-avisen The Sun at de har et kjempetips til reality-stjernen, som nylig ble singel.

«Hun burde gå på noen dater - til restauranter.»

Avisen kaller Hilton skremmende tynn, og beskriver hvordan ribbeina stakk ut og hvor beinete armene hennes var.

«Paris har vært tilgjengelig på markedet etter brudde med Doug Reinhardt i mars, og mangelen på romantiske middager har tydeligvis satt spor på kroppen hennes.»

Hotellarvingen ble nylig observert på date med sin gamle flamme, Jason Shaw, og flere medier spekulerte i om det var noe nytt på gang mellom dem.

- Paris har alltid elsket Jason og brydd seg veldig om han. Men da de var sammen var hun bare et barn, og ønsket ikke å binde seg. Da Jason fant ut at hun hadde endt forholdet til Doug ble han kjempeglad og avtalte å treffe henne med én gang, sa en kilde til E! Online.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brukte 11,8 millioner på å date Paris