- Hun er sjokkerende tynn

Kim Kardashians lillesøster vekker oppsikt med disse bildene.

SKAPTE OPPMERKSOMHET: Den unge modellspiren Kendall Jenner viste frem sin svært slanke figur da hun deltok på en boklansering i Australia torsdag. Nettstedet RadarOnline mener nå at 16-åringen ser sjokkerende tynn ut.   Foto: All Over Press
SKAPTE OPPMERKSOMHET: Den unge modellspiren Kendall Jenner viste frem sin svært slanke figur da hun deltok på en boklansering i Australia torsdag. Nettstedet RadarOnline mener nå at 16-åringen ser sjokkerende tynn ut. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kardashian-søstrene er blitt viden kjent for å vise frem sine flotte figurer både på TV-skjermen og på den røde løperen. Men nå er det deres halvsøster Kendall Jenner (16) som vekker størst oppsikt.

Den unge modellspiren befinner seg i Sydney i Australia for å jobbe med motefotograf Russell James, og for å kaste glans på evennementer down under sammen med mamma Kris Jenner.

RadarOnline mener imidlertid at den celebre tenåringen nå ser ut til å overanstrenge seg for å oppfylle motebransjens sylslanke idealer. På lanseringen for boka «Nomad Two Worlds» torsdag var hun iført en svært trang, lysegul kjole - en såkalt «bandasjekjole», og det amerikanske nettstedet nøler ikke med å kommentere bildene.

- Kjolen trekker oppmerksomheten mot hennes ekstremt smale midje og supertynne armer og ben.
 
- Hun viste frem sin utrolig tynne, beinete kropp på flere bilder på sosiale medier, skriver RadarOnline, etter at 16-åringen postet bilder av seg seg på Twitter.

HER KAN DU FÅ MED DEG UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND TV

Også tidligere har Kendall blitt utsatt for kritikk, som da hun poserte lettkledd for det australske badetøymerket White Sands.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brøt sammen etter toppløsbilder  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer