LEDIG PÅ MARKEDET: Etter det vonde bruddet fra Tiger Woods falt Elin Nordegren for forretningsmannen Chris Cline. Nå skal også dette forholdet ha tatt slutt.
LEDIG PÅ MARKEDET: Etter det vonde bruddet fra Tiger Woods falt Elin Nordegren for forretningsmannen Chris Cline. Nå skal også dette forholdet ha tatt slutt.Vis mer

- Hun er singel igjen og hottere enn noen gang

Tiger Woods eks-kone Elin Nordegren skal ha gjort det slutt med milliardær-kjæresten.

SEOGHØR.NO: I 2009 falt livet til Elin Nordegren (34) i grus da det ble kjent at ektemannen og golfproffen Tiger Woods (38) hadde bedratt henne med en rekke kvinner.

Woods skal ha innrømmet å ha hatt sex med 120 damer, og det grove overtrampet endte i skilsmisse i august 2010.

To år senere smilte lykken på ny til den svenske blondinen da hun forelsket seg i den over 20 år eldre milliardæren Chris Cline (56) - som er god for 9 milliarder kroner ifølge Forbes magazine.

Men nå skal også dette forholdet være over, og i helgen dro nysingle Nordegren til the Hamptons på venninnetur for å slappe av etter bruddet, skriver New York Post.

- Hun fløy inn bare for helgen. Hun er singel igjen og hottere enn noen gang, sier en kilde til nettstedet.

BADER I LUKSUS: Elin fikk 600 millioner kroner etter skilsmissen fra Tiger Woods, og bor i en luksus villa på stranda i Florida. Hennes nærmeste nabo er eksen Chris Cline. Foto: Splash News/ All Over Press
BADER I LUKSUS: Elin fikk 600 millioner kroner etter skilsmissen fra Tiger Woods, og bor i en luksus villa på stranda i Florida. Hennes nærmeste nabo er eksen Chris Cline. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Den tidligere modellen har vært sammen med Cline i over ett år, og paret eier hus ved siden av hverandre i North Palm Beach i Florida. Men den siste tiden skal duoen ha sklidd fra hverandre.

- De tilbrakte ikke nok tid sammen. Forretningen hans blomstrer og han reiser mye, forteller en venn.

Skrøt av sin utro eks

I mai fullførte Elin en Bachelor grad i psykologi, og samme måned åpnet hun seg for første gang om utroskapsskandalen.

- Ordet svik er ikke sterkt nok, fortalte hun til People magazine - samtidig som hun hevdet at hun har klart å tilgi eksmannen for all smerten han påførte henne.

- Jeg har kommet meg videre og er på et bra sted i livet nå. Mitt forhold til Tiger konsenterer seg om barna våre, noe vi klarer veldig bra. Jeg er utrolig glad for at det er slik. Han er en fantastisk far, skrøt hun generøst.

Paret har datteren Sam (6) og sønnen Charlie (5) sammen.

Det siste halvannet året har Woods vært sammen med alpinisten Lindsay Vonn (29).

LES OGSÅ: - Mamma fikk slag da hun fødte meg