BLE AVHENGIG AV JESSICA: John Mayer hevder sexlivet med Jessica Simpson var like berusende som kokain. Her er paret sammen i 2007. Foto: Stella Pictures
BLE AVHENGIG AV JESSICA: John Mayer hevder sexlivet med Jessica Simpson var like berusende som kokain. Her er paret sammen i 2007. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hun er seksuell napalm

Eks-kjæresten avslører Jessica Simpsons mest intime hemmeligheter.

Publisert
SEHER.NO:  Rockeartisten John Mayer (32) er kjent som en av Hollywoods største rundbrennere, og har datet skjønnheter som Jennifer Aniston og Lindsay Lohan, men i et intervju med bladet Playboy avslører han at ingen av dem kan måle seg med popstjernen Jessica Simpson (29) under dyna.
 
- Den jenta er som kokain for meg. Seksuelt var det helt vilt, det er alt jeg vil si. Hun er som napalm, seksuell napalm.

Mayer datet Simpson i ni måneder i 2006 og 2007, og ble også sett sammen med henne etter at Jessicas forhold til NFL-spilleren Tony Romo tok slutt i juli.

Rockesangeren hevder han aldri hadde forestilt seg at han skulle falle pladask for Jessica Simpson. Men nå får han ikke fullrost eks-kjæresten.


- Det er folk her i verden som får deg til å forandre verdiene dine... Hvis hun krevde 10 000 dollar for å ligge med meg, ville jeg begynt å selge alle tingene mine, sier han til Playboy.
 
Utspillet har ført til sympati fra blant andre kjendisbloggeren Perez Hilton, som skriver på Jessicas Twitter-side at han synes John Mayer gikk for langt.

Selv har blondinen ikke kommentert avsløringene direkte, men la onsdag ut meldingen "Interessant dag så langt... Heldigvis bokser jeg to ganger om dagen" på sin profil hos det sosiale nettsamfunnet.


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på sehe[email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)! 


LES OGSÅ: - Taylor Swift tilbragte natten hos ham

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer