- Hun er redd han skal ta barna fra henne

Skuespilleren Kelly Preston fortviler over ektemannen John Travolta.

BEKYMRET FOR BARNA: Kelly Preston er livredd for at John Travolta kommer til å lure til seg foreldreretten over de to barna hvis hun skulle søke skilsmisse. Foto: All Over Press
BEKYMRET FOR BARNA: Kelly Preston er livredd for at John Travolta kommer til å lure til seg foreldreretten over de to barna hvis hun skulle søke skilsmisse. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det har lenge versert flere rykter rundt ekteskapet mellom John Travolta (59) og Kelly Preston (50). Blant annet hevder enkelte at Travolta egentlig er homofil og skal flere ganger ha forsøkt å kjøpe seksuelle tjenester av mannlige massører i Hollywood.

Flere menn sto i fjor frem og hevdet at skuespilleren hadde oppført seg svært upassende. Travolta skal ha inngått forlik med noen av mennene mens andre skal ha droppet søksmål.  

Homseryktene har svirret rundt skuespilleren siden han slo igjennom som discodanser i 1970-tallsfilmen «Saturday Night Fever». Og det var i mars i fjor at sex-anklagene begynte å hagle. 

Anklagene om homofili kommer ikke bare fra folk som ønsker å tjene penger i en rettssak. Tobarnsfarens tidligere kamerat og angivelige elsker, Doug Gotterba, har gått ut med mange intime detaljer om forholdet han skal ha hatt til skuespilleren.  

Etter at Travolta la lokk på skandalen har det lenge vært stille rundt stjerneparet, men nå skal filmstjernens kone ha fått nok.

- Det blir bare verre og verre for hver dag som går. Kelly holder på å knekke sammen, sier en kilde til National Enquirer.

Men Travoltas kone tør ikke å skille seg fra ektemannen. Paret har datteren Ela Blue (13) og sønnen Benjamin (2) sammen. Preston er livredd for at Travolta kommer til å lure til seg omsorgsretten for de to barna hvis hun skulle søke skilsmisse.

- Han har gjort det klart for henne at hvis hun ønsker en skilsmisse, kommer han til å angripe henne med alle mulige midler, forteller en kilde.

Skuespilleren har den siste tiden rast ned i vekt og har store søvnproblemer.

- Stressnivået hennes har nådd makspunktet. Hun klarer såvidt å holde ting i gang, avslutter kilden overfor ukebladet.

LES OGSÅ: Trakk sexanklagene mot Travolta

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer