Britney Spears:

- Hun er redd for faren sin

Det kom harde påstander fra Britney Spears' advokat i retten i Los Angeles tirsdag.

FAR OG DATTER: Britney Spears og faren James «Jamie» Spears avbildet sammen i 2008, rundt den tiden popstjernen ble satt under vergemål. Den siste tiden har Britney og faren hennes vært involvert i en rettslig strid om vergemålet. Foto: Rachpoot/ MEGA/ NTB
FAR OG DATTER: Britney Spears og faren James «Jamie» Spears avbildet sammen i 2008, rundt den tiden popstjernen ble satt under vergemål. Den siste tiden har Britney og faren hennes vært involvert i en rettslig strid om vergemålet. Foto: Rachpoot/ MEGA/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har det vært mye snakk om pop-prinsessen Britney Spears (38) og hennes mentale helse. Gjennom deler av 2020 har nemlig hennes vergemål vært i fokus, med flere runder i retten.

Nå hevder Britney Spears' advokat at hun frykter faren sin og ikke vil fortsette karrieren så lenge han har makt over den.

Det sa advokat Samuel D. Ingham i retten i Los Angeles tirsdag, ifølge nyhetsbyrået AP.

- Redd

Dommer Brenda Penny har ifølge AP avslått ønsket om å suspendere Britneys far, James «Jamie» Spears (68), fra sin sentrale rolle i vergemålet som har kontrollert sangerens liv og karriere i 12 år.

Samtidig sa dommeren seg villig til å vurdere dette i framtidige begjæringer, som advokaten planlegger å sette i gang med.

- Min klient har informert meg om at hun er redd for sin far. Hun vil ikke opptre igjen om hennes far bestemmer over karrieren hennes, sa Ingham til dommeren.

James Spears' advokat, Vivian Lee Thoreen, argumenterte med at hennes klient har håndtert vergemålet godt og at Spears har gått fra å være i gjeld til å være verdt over 60 millioner dollar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer