- Hun er redd for å ha samme kreftgen som moren

Kelly Osbourne frykter hun har samme kreftgen som mamma Sharon.

MOREN FJERNET BRYSTENE: Sharon Osbourne fikk tidligere i år påvist kreftgenet BRCA, og valgte å fjerne brystene. Nå frykter Kelly Osbourne hun også har genet. Foto: All Over Press
MOREN FJERNET BRYSTENE: Sharon Osbourne fikk tidligere i år påvist kreftgenet BRCA, og valgte å fjerne brystene. Nå frykter Kelly Osbourne hun også har genet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kelly Osbourne (28) skal ifølge bladet New ha fortalt venner at hun engster seg over å få kreft.

Tidligere i år måtte Kellys mor, Sharon (60), fjerne begge brystene etter at hun fikk påvist kreftgenet BRCA, og nå frykter Kelly hun har det samme genet.

- Hun har kjempet med avgjørelsen om å teste seg for å se om hun har det genet, men har ennå ikke bestemt seg for om hun skal gjøre det. Hun er åpenbart engstelig over at det er en mulighet for at hun har arvet genet av moren sin, men samtidig er hun ikke sikker på om hun vil vite det, sier en venn av stjernen til bladet.

Sharon fikk kreft i tykktarmen i 2002. Etter flere år som frisk, var det en enkel avgjørelse for henne å fjerne brystene da hun fikk påvist BRCA-genet som kan føre til brystkreft.

- Med en gang jeg fant ut at jeg hadde genet, tenkte jeg at oddsene ikke var på min side. Jeg har hatt kreft tidligere og ville ikke gå gjennom det igjen. Derfor bestemte jeg meg for å fjerne brystene, sa hun.

Tidligere i år ble Kellys bror, Jack Osbourne, diagnostisert med multippel sklerose, en sykdom som angriper sentralnervesystemet i kroppen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Har fjernet begge brystene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer