PENGENE RÅR: - Det ser ut som om hun blir gal ved tanken på at mannen "vandrer videre" med en enorm pengesum, sier en kilde om ekteskapet mellom Sarah Jessica Parker og Matthew Broderick. Foto: All Over Press
PENGENE RÅR: - Det ser ut som om hun blir gal ved tanken på at mannen "vandrer videre" med en enorm pengesum, sier en kilde om ekteskapet mellom Sarah Jessica Parker og Matthew Broderick. Foto: All Over PressVis mer

- Hun er redd for å bli blakk

Derfor nekter Sarah Jessica Parker å gi slipp på ektemannen.

SEHER.NO: "Sex and the City"-stjernen Sarah Jessica Parker (43) er livredd for en eventuell skilsmisse. Årsaken skal være frykten for å sitte igjen blakk som en kirkerotte.

43-åringen, som - etter rapportene å dømme - sliter med forholdet til sin ektemann Matthew Broderick (46) etter påstander om at han var utro med en 25 år gammel skjønnhet, skal derfor ha bestemt seg for å gi ekteskapet en ny sjanse fordi hun ikke vil miste de multi-millionene hun har akkumulert opp.

Nylig ble det også hevdet at paret, som sammen har den seks år gamle sønnen James Wilkie, lever separate liv.

Hva kan du egentlig om "Sex and the City"? Ta den store testen her!

- Sarahs familie var fattige da de var barn. Hun hadde syv brødre og søstre, og hun snakket stadig om det å ikke ha råd til bursdagspresenter da hun var ung, forteller en kilde til Look magazine.

Dermed kan det altså se ut som at Sarah og Matthew fortsatt vil holde sammen en stund til.

- Det ser ut som om hun blir gal ved tanken på at mannen "vandrer videre" med en enorm pengesum.

Paret skal ha forsøkt å skjule den tøffe perioden de har vært gjennom den siste tiden, alt for å skåne sønnen. Men ifølge en annen kilde, førte julefeiringen til ytterligere ødeleggelser i ekteskapet.

- De feiret julen ved å late som om de var glade - alt på grunn av James, forteller kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Alle pratet om hendene hennes