Kim Kardashian:

- Hun er rasende

Eksmannens stunt skal ikke ha falt i god jord.

SINT: Kim Kardashian er offisielt en singel kvinne. Likevel har hun latt seg fyre opp av eksmannens seneste stunt. Foto: SplashNews / NTB
SINT: Kim Kardashian er offisielt en singel kvinne. Likevel har hun latt seg fyre opp av eksmannens seneste stunt. Foto: SplashNews / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kveld denne uken kunne realitystjernen Kim Kardashian (41) endelig feire at hun offisielt har blitt erklært singel i rettslig forstand. Det skjer over ett år etter at hun først søkte om skilsmisse fra rapper Kanye West (44).

Det seneste året har mildt sagt vært turbulent for eksparet, med flere opp- og nedturer i offentlighetens lys.

Kardashian har imidlertid funnet lykken på ny etter det tilsynelatende vonde bruddet, og er nå i et forhold med komiker Pete Davidson (28).

Det har ikke falt i god jord hos rapperen, som de seneste månedene har sendt flere stikk i retning ekskonas nye flamme. Nå er grensen nådd, ifølge People.

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

- Hun er sint

Forrige uke slapp Kanye West, som nå går under navnet Ye, musikkvideo til låten «Eazy». Der kidnapper, binder fast og brenner han en dukke av Davidson. Videoen er nå fjernet fra Instagram.

«Gud reddet meg fra krasjet, bare sånn at jeg kunne banke opp Pete Davidson», kommer det frem i teksten. West refererer til en bilulykke han var involvert i i 2002, som nesten kostet ham livet.

Det hele har ikke falt i god jord hos Kardashian, som nå skal være «rasende» på eksmannen, forteller en kilde til People.

HELOMVENDING: En gang i tiden var Kim Kardashian og Kanye West lykkelig forelsket. Det siste året har imidlertid vært turbulent for eksparet. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB
HELOMVENDING: En gang i tiden var Kim Kardashian og Kanye West lykkelig forelsket. Det siste året har imidlertid vært turbulent for eksparet. Foto: Charles Sykes/Invision/AP/NTB Vis mer

- Hun mener den er for voldelig og er opprørt. Hun er veldig opprørt over at Kanye kunne gjøre noe sånt. Hun er ferdig med alt dette og vil at det skal stoppe, sier kilden, og fortsetter:

- Kims største bekymring akkurat nå er å sørge for at barna er beskyttet mot situasjonen, siden alt skjer i offentligheten og det er alltid vanskelig når barn er involvert. Hun er veldig sint på volden (i videoen journ.anm.), og føler at det bare er upassende og feil.

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

- Komplisert og smertefullt

Kardashian og Ye giftet seg i 2013, og ble gjennom årene en familie på seks. De fikk barna North (8), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (2) sammen.

For ordens skyld: Rapperen er diagnostisert med bipolar lidelse, noe både han og ekskona flere ganger har uttalt seg om.

Blant annet uttalte realitydronningen seg om 44-åringens mentale helse da han i brøt ut i en eksplosiv tirade på Twitter og under et valgkampmøte i 2020.

«Som mange av dere vet, har Kanye bipolar lidelse. Alle som har dette eller har en kjær person i livet som har dette, vet hvor utrolig komplisert og smertefullt det er å forstå», åpnet hun uttalelsen med den gang.

SJARMTROLL: Datteren til Kim Kardashian og Kanye West, North West, tok fullstendig av på en gospelkonsert. Slikt får verden med seg! Vis mer

«Jeg forstår at Kanye er et lett offer for kritikk fordi han er en offentlig person, og at hans handlinger ofte kan føre til sterke meninger og følelser. Han er en briljant, men komplisert person, som i tillegg til å oppleve presset ved å være en artist og en svart mann, har opplevd det vonde tapet av moren og må leve med presset og isolasjonen som blir økt av hans bipolare lidelse», fortsatte hun, før hun ba om medfølelse og empati for situasjonen.

LES OGSÅ: Ble slaktet for bryllupstalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer