Lori Loughlin:

- Hun er rasende

Universitetsskandalen vil ingen ende ta.

UNIVERSITETSSKANDALEN: Lori Loughlin har de siste månedene fått mye oppmerksomhet for at hun skal ha betalt i dyre dommer for å få skoleplass til døtrene sine. Foto: NTB Scanpix
UNIVERSITETSSKANDALEN: Lori Loughlin har de siste månedene fått mye oppmerksomhet for at hun skal ha betalt i dyre dommer for å få skoleplass til døtrene sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Mandag denne uken overrasket «Full House»-stjernen Lori Loughlin (54) mange ved å erklære seg ikke skyldig i siktelsen i den mye omtalte universitetsskandalen i USA.

Nyheten kom seks dager etter at Felicity Huffman (56) og 13 andre foreldre erkjente straffskyld, og det er tydelig at hele hendelsen preger samtlige av de involverte.

Ifølge flere kilder nær 54-åringen misliker både hun og ektemannen Mossimo Giannulli (55) hvordan saken utspiller seg i det offentlige.

- Dette påfører uutholdelig stress på henne og familien, sier kilden nær stjernen til People.

- De må gå gjennom dette helt offentlig, og er offer for både latter og narr. De er rasende over at folk kaller dem svindlere, fortsetter kilden, og legger til at ekteparet og familien blir ødelagt av oppstyret.

IKKE SKYLDIG: Lori og ektemannen hevdet sin uskyld i saken, og reagerer på måten de blir fremstilt i offentligheten. Her sammen i 2008. Foto: NTB Scanpix
IKKE SKYLDIG: Lori og ektemannen hevdet sin uskyld i saken, og reagerer på måten de blir fremstilt i offentligheten. Her sammen i 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Mister privatlivet

Loughlin skal angivelig ha betalt flere millioner kroner for å sikre sine to barn skoleplasser på The University of Southern California (USC). Barna skal i bytte mot betaling ha blitt rekruttert til rolaget, og på den måten fått garantert opptak til universitetet.

Sist uke ble siktelsen mot Hollywood-stjernen, hennes ektemann, motedesigneren Mossimo Giannulli, og 13 andre foreldre også utvidet til å omfatte hvitvasking.

Paret erklærte seg som nevnt ikke skyldig i de to siktelsene i saken, og ifølge en kilde People har vært i kontakt med, var det ekteparets eneste valg etter at de nylig avslo en avtale med påtalemyndighetene

- Tanken på å måtte gå gjennom en rettssak er skremmende for Lori, sier kilden, og fortsetter:

- Alt kommer frem i retten, om det er relevant for saken eller ikke. Hun vil være i alles søkelys og du kan bare ta en titt på fotografene utenfor rettslokalet for å skjønne hvilken utbredt interesse denne saken har. Hun kommer til å miste hver eneste del av privatlivet sitt, og det er synd. Dette er virkelig en familiesak.

Hvis ekteparet blir dømt, kan de få opp til 20 år hver i fengsel for hver siktelse, ifølge People.

Saken fortsetter nedenfor.

INNBLANDET I SKANDALEN: Lori med døtrene Olivia og Isabella, som hun har med ektemannen. Foto: NTB Scanpix
INNBLANDET I SKANDALEN: Lori med døtrene Olivia og Isabella, som hun har med ektemannen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mistet jobben

Mens Louglin og ektemannen står på sitt, sa derimot Frustrerte Fruer-stjernen Felicity Huffman seg skyldig i saken forrige uke.

- Jeg aksepterer min skyld, og med mye skam og anger tar jeg fullt ansvar for mine handlinger og aksepterer konsekvensene som kommer som et resultat av disse handlingene, uttalte Huffman.

- Jeg skammer meg over smerten jeg har påført min datter, min familie, mine venner, mine kolleger og det pedagogiske miljøet. Jeg vil beklage til dem alle, men ønsker spesielt å rette en unnskyldning til studentene som jobber hardt hver dag for å komme inn på en skole, og til foreldrene deres, som ofrer masse for å støtte barna sine, het det videre i uttalelsen.

Skandalen har fått store konsekvenser for skuespillerkarrieren til både Loughlin og Huffman. Mens det tidligere har blitt kjent at Loughlin har blitt droppet av tv-nettverket Hallmark Channel som hun hadde jobbet for i en årrekke, ble det sist uke kjent at Netflix har valgt å utsette utgivelsen av Huffmans nye film «Otherhood».

LES OGSÅ: - Det var et ubehagelig øyeblikk, og alle så det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer