FAST FØLGE: Britney blir forfulgt av en rekke hjelpere hvor enn hun går. Foto: Stella Pictures
FAST FØLGE: Britney blir forfulgt av en rekke hjelpere hvor enn hun går. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hun er rasende

Britney Spears har fått nok av å bli kontrollert.

SEHER.NO: Helt siden popprinsessen Britney Spears (28) slo gjennom med superhiten «Baby One More Time» i 1999, har hun vært omringet av livvakter og assistenter.

Den siste tiden har stjernen i tillegg vært under farens verge, etter at hun siden fjorårets sammenbrudd ble umyndiggjort av retten i Los Angeles.

De siste månedene har artisten sakte men sikkert bygget opp livet sitt igjen, men stjernen skal være mektig lei av at hun stadig vekk er omringet av en rekke folk som vil hjelpe henne.

Ifølge The Natoinal Enquirer har Britney nå fått nok av farens kontroll over livet hennes, ettersom hun ikke får lov å være alene sammen med sønnene Sean Preston (3) og Jayden James (4).

- Britney er rasende fordi folk ikke stoler på at hun kan ta seg av barna selv uten oppsyn. Hun havner i høylytte krangler med faren ettersom hun ikke kan være sammen med guttene uten livvakter, barnevakter eller familiemedlemmer. Hun har fått nok av vaktbikkjene, sier en kilde til magasinet, ifølge Perez Hilton.


28-åringen skal blant annet være svært uenig med de rundt seg om hva sønnene bør ha i seg av mat. 

- Hun blir irritert hvis folk sier hva barna bør spise. Britney har alltid vært glad i hurtigmat, og ser ikke noe galt i å bestille take-away pizza eller hamburgere til barna. Dersom foreldrene hennes eller barnepiken foreslår at guttene bør spise noe annet, ser Britney det som et angrep.

Nå trøster «Crazy»-stjernen seg med agentkjæresten Jason Trawick (37), og krysser fingrene for at hun innen et par år kan se fram til en familieforøkelse.

 
- Hun elsker guttene sine, og er desperat etter å få et til barn. Hun vet at timeglasset er i ferd med å renne ut, og vil bli gravid før hun fyller 30. Britney sier at til tross for at forholdet med Justin er ustabilt, ønsker hun at han skal bli far til hennes barn, skriver National Enquirer.

Kjendisbloggeren Perez Hilton skriver imidlertid at han er skeptiske til magasinets troverdighet, men at han håper alt står bra til med popprinsessen.

Bli fan av Seher.no på Facebook

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Dette er faktisk en liten sensasjon