Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- Hun er rasende på Kim og moren sin

TV-stjernen skal innstendig ha bedt familien om å holde meningene sine for seg selv.

SINT: Khloé Kardashian (t.v.) skal ha sett seg lei på at familiemedlemmene hennes uttaler seg om saker de ikke har noe med. Her med mamma Kris Jenner og søstrene Kim og Kourtney Kardashian i 2016. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
SINT: Khloé Kardashian (t.v.) skal ha sett seg lei på at familiemedlemmene hennes uttaler seg om saker de ikke har noe med. Her med mamma Kris Jenner og søstrene Kim og Kourtney Kardashian i 2016. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Bare dager før realitystjernen Khloé Kardashian i april fødte datteren True, ble det kjent at 33-åringens kjæreste, Tristan Thompson (27), hadde vært utro.

Videoer av en flørtende Tristan i het omfavnelse med flere kvinner spredte seg som ild i tørt gress i medier over hele verden. Dermed ble det som skulle være ren, skjær babylykke overskygget av en stygg utroskapsskandale.

Selv om hovedpersonene selv ser ut til å ha kommet seg videre etter skandalen, er det ikke alle som er like begeistret for Tristans oppførsel.

Blant annet har Khloés søster, Kim Kardashian (37), gått hardt ut og kritisert Tristan offentlig. Også mamma Kris Jenner (62) har uttrykt sin skuffelse.

Under et besøk hos talkshowverten Ellen DeGeneres (60) i slutten av april, fortalte Kim åpenlyst om sine tanker og meninger rundt skandalen.

SNAKKER FOR MYE: Både storesøster Kim og mamma Kris har uttalt seg om Tristans utroskap, til stor irritasjon for Khloé. Foto: NTB Scanpix
SNAKKER FOR MYE: Både storesøster Kim og mamma Kris har uttalt seg om Tristans utroskap, til stor irritasjon for Khloé. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Stakkars Khloé. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, annet enn at det er helt grusomt, sa hun blant annet til DeGeneres.

- Rasende Khloé

Khloé og Tristan har ennå til gode å kommentere saken, og det ser nå ut til at førstnevnte er rasende på familien sin for at de blander seg for mye inn i hennes personlige liv og problemer.

Ifølge RadarOnline.com har nemlig 33-åringen konfrontert familiemedlemmene sine etter at de offentlig har delt sine meninger om Tristans sidesprang.

- Khloé har sagt til Kris og Kim at de ikke har noen rett til å snakke om forholdet hennes, sier en kilde til nettstedet.

Imidlertid skal verken Kim eller Kris ha lagt seg flate overfor Khloé, ifølge RadarOnline:

- De sa til henne at han kommer til å være utro igjen. Khloé vil ikke høre på noe av det, legger nettstedets kilde til.

FERSKE SNAKKISER: Se og Hørs reporter i Los Angeles, Kjersti Flaa, serverer de siste snakkis-nyhetene fra Hollywood den 20. april. Vis mer

Ble blokkert

I tillegg til at søsteren er rasende, har Kim også måttet tåle en kald skulder fra Tristan selv. Hun har nemlig blitt blokkert fra alle hans sosiale medier-kontoer.

Det var under et besøk hos «Live with Kelly and Ryan» tidligere denne måneden at Kim fortalte at hun måtte være litt mer forsiktig med hva hun forteller, da det hun tidligere har uttalt har fått uventede konsekvenser.

Saken fortsetter under bildet.

SLUTT: Khloé ber nå familien om å holde meningene sine for seg selv. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Khloé ber nå familien om å holde meningene sine for seg selv. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter uttalelsen på talkshowet til Ellen DeGeneres, fikk hun nemlig en lite hyggelig overraskelse.

- Ok, sist jeg satt på tv og svarte på noen spørsmål ble jeg blokkert i sosiale medier - og det var ikke av Khloé, sa hun, og antydet med dét at det var Tristan som hadde blokkert henne.

Stor krangel

Khloé fødte datteren True Thompson i Cleveland, der Tristan er bosatt. Kun dager etter fødselen skal søstrene Kim (37), Kourtney (39) og Kendall (22) ha flydd dit for å tilbringe tid med Khloé og hennes nyfødte datter.

De skal imidlertid ha reist tilbake til Los Angeles etter bare noen dager, ifølge magasinet Life & Style.

Årsaken skal ha vært at familien ikke klarer å forstå hvorfor Khloé ikke kaster kjæresten på dør, noe som skal ha skapt drama innad i familien.

- De har gitt henne et ultimatum: Tristan eller dem. De hadde en stor krangel, der Kim anklaget Khloé for å være avhengig av kjærlighet. Khloé ba Kim om å passe sine egen saker, men ingen i familien ønsker å være i nærheten av Tristan lenger, har en kilde sagt til bladet.

Navneskepsis

Den angivelige utroskapsskandalen har også påvirket fansens meninger om Khloé og Tristans navnevalg til datteren.

Ifølge UsWeekly er det flere som har påpeket i sosiale medier at navnet «True», som jo betyr ting som sann, ekte og tro, klinger dårlig når faren til barnet skal ha vært akkurat det motsatte:

- Hvordan kan Khloé kalle babyen sin True Thompson når faren ikke var tro mot moren? undrer én Twitter-bruker.

En annen reagerer på at Khloé Kardashian også har gitt datteren etternavnet til faren, altså Thompson, fremfor sitt eget etternavn.

- Kalte Khloé Kardashian virkelig barnet sitt True Thompson? Jeg vet ikke om jeg er mest skuffet over fornavnet eller etternavnet, skriver Twitter-brukeren.

LES OGSÅ: Stjernen avslører at hun mister håret

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer