Angelina Jolie og Brad Pitt:

- Hun er rasende over situasjonen

Feiden mellom Angelina og Brad ser ikke ut til å ta slutt med det første.

UENIGHETER: Skuespillerduoen Angelina Jolie og Brad Pitt har siden bruddet i 2016 forsøkt å løse detaljene rundt hvem som skal ha omsorgsretten for deres seks barn. Foto: NTB Scanpix
UENIGHETER: Skuespillerduoen Angelina Jolie og Brad Pitt har siden bruddet i 2016 forsøkt å løse detaljene rundt hvem som skal ha omsorgsretten for deres seks barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Snart to år er gått siden Angelina Jolie (42) og Brad Pitt (54) fylte spalteplasser verden over da de avslørte at de skulle gå hver til sitt etter to år som mann og kone.

Et av spørsmålene som raskt ble brakt på banen, var hva storfamilien nå skulle gjøre med fordelingen av barna. Sammen har skuespillerne nemlig Maddox (16), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) og tvillingene Knox og Vivienne (9).

SEKS BARN: Brad Pitt og Angelina Jolie har seks barn sammen, der tre av dem er adopterte. Her er det tidligere paret avbildet sammen med barna. Foto: NTB Scanpix
SEKS BARN: Brad Pitt og Angelina Jolie har seks barn sammen, der tre av dem er adopterte. Her er det tidligere paret avbildet sammen med barna. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hvem som får det endelige foreldreansvaret har vært omdiskutert siden skilsmissen ble kjent.

Ifølge E! Online er ikke Angelina og Brad offisielt skilt ennå. Begge skal være særdeles frustrerte ettersom de fortsatt ikke har kommet frem til en enighet rundt detaljene i omsorgsretten.

- Ikke ønskelig

Nå skal det i tillegg være en pågående konflikt mellom skuespillerne om hvem som skal få tilbringe sommeren sammen med barna.

- Den siste utfordringen som har dukket opp, er at Angelina ønsker å dra til Europa for et filmprosjekt i sommer, som kommer til å ta flere måneder. Hun ønsker å ta med alle de seks barna, sier en kilde til E! Online, og fortsetter:

- Dette ønsker ikke Brad, og han forsøker å sette en stopper for Angelinas planer. Brad skal nemlig jobbe med en film i Los Angeles i sommer, og ønsker å se barna så mye som han har krav på.

UENIGE: Brad Pitt og Angelina Jolie ble i flere år ansett som et av Hollywoods heteste par. Det kom derfor for et sjokk for mange da de annonserte at de skal skilles. Fortsatt har de ikke kommet til en enighet rundt omsorgsretten for barna. Foto: NTB scanpix
UENIGE: Brad Pitt og Angelina Jolie ble i flere år ansett som et av Hollywoods heteste par. Det kom derfor for et sjokk for mange da de annonserte at de skal skilles. Fortsatt har de ikke kommet til en enighet rundt omsorgsretten for barna. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Ikke greit

Kilden forteller videre at Angelina er «rasende» over situasjonen. Brad skal på sin side også være veldig fortvilet.

- Han synes ikke det er greit at barna blir borte i flere måneder. Han mener Los Angeles er deres hjem, og at det er der de helst bør være.

Både Brad Pitt og Angelina Jolie har vært ordknappe i møte med mediene etter den tunge tiden. Duoen har derimot lettet på sløret et par ganger. I et intervju med nyhetsbyrået AP i mai i fjor, fortalte Pitt at barna er noe av det han verdsetter mest i livet.

- Barn er alt. Barna er livet mitt. De tar alt fokus, som de alltid burde, uttalte han.

Var redd

Det første intervjuet Brad valgte å gjøre etter skilsmissen, var med herremagasinet GQ. Der pratet han blant annet om presset han var under da det ble slått opp i pressen at han ble etterforsket for barnemishandling.

Det tok Pitt naturligvis svært tungt, men saken ble senere henlagt. Frykten for at barna skulle tro alt som sto i avisene, var stor.

- Jeg var redd for at barna skulle tro på det, og at vennene deres skulle spørre dem for mye. Selvsagt var mesteparten falske nyheter, de ble skrevet for å selge. Det såret meg, sa han den gang.

GJØR ALT: Brad Pitt har gitt tydelig uttrykk for at han ønsker å tilbringe mest mulig tid sammen med barna. På dette bildet ser vi Pax, Shiloh (også kjent som John) og Maddox. Til høyre i bildet er Pitts foreldre, altså barnas besteforeldre. Foto: NTB Scanpix
GJØR ALT: Brad Pitt har gitt tydelig uttrykk for at han ønsker å tilbringe mest mulig tid sammen med barna. På dette bildet ser vi Pax, Shiloh (også kjent som John) og Maddox. Til høyre i bildet er Pitts foreldre, altså barnas besteforeldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Satt i saksa

Det var da barnevernet ringte at ting virkelig begynte å bli tungt for Brad Pitt.

- Jeg satt virkelig i saksa når barnevernet ringte. Det var etter det at vi klarte å samarbeide for å ordne dette. En advokat sa til meg: «Ingen vinner i retten, det handler om hvem som blir mest såret».

- Det tror jeg på. Du bruker et år på å være fokusert på å bygge en sak for å bevise din uskyld, og hvorfor du har rett og de tar feil. Det er vanskelig. Jeg nektet å gjøre det, og heldigvis var Angelina enig. Det er sjokkerende for barna å plutselig få deres familie revet fra hverandre, fortalte filmstjernen.

Saken fortsetter nedenfor.

- Vi er en familie

I februar samme år var det Angelina Jolie som tok bladet fra munnen for første gang, og fortalte i et intervju med BBC hvordan tiden etter bruddet hadde vært. People gjenga deler av intervjuet.

- Jeg vil ikke si så mye om det, bortsett fra at det har vært en veldig vanskelig tid. Vi er en familie, og vil alltid være det. Vi kommer oss gjennom dette og blir forhåpentligvis sterkere som familie av det, sa Hollywood-stjernen den gang.

- Mange andre går gjennom dette, også min familie ... Vi har alle vært gjennom en tøff tid. Fokuset mitt er på barna, fortalte Jolie og fortsatte:

- Vi er og vil alltid forbli en familie. Jeg ser etter en måte dette kan gjøre oss sterkere som familie på.

LES OGSÅ: Kritiserer Angelina for å dele sensitiv informasjon om barna