Hun er prikk lik sin mor!

Det er liten tvil om hvem lille Harlow er datteren til.

VELDIG LIKE: Lille Harlow Winter Kate Madden og mamma Nicole Richie er nå blitt svært like. Sjarmtrollet ser ut til å ha arvet både mammas hårfarge, hudtone og søte nese. Foto: All Over Press
VELDIG LIKE: Lille Harlow Winter Kate Madden og mamma Nicole Richie er nå blitt svært like. Sjarmtrollet ser ut til å ha arvet både mammas hårfarge, hudtone og søte nese. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er nå fem og et halvt år siden kjendisdesigner Nicole Richie (31) fødte datteren Harlow Winter Kate Madden (5), og de to blir stadig mer like.

Da mor og datter var på shopping sammen i Beverly Hills tidligere denne uken, var det en skikkelig «mini me» rality-stjernen leide rundt på.

Lille Harlow var kledd i en lyseblå, blomstrete sommertopp og hvite, småmønstrede shorts - et antrekk som matchet mamma Nicoles olashorts og kremhvite topp.

De to har samme nese, hudtone og nesten identisk hårfarge, men øynene har nok Harlow heller arvet fra pappa - Good Charlotte-vokalist Joel Madden (34). Han var imidlertid ikke å se på shoppingturen.

Stjerneparet, som ble gjenstand for bruddrykter i april, har også sønnen Sparrow James Midnight Madden (3) sammen. Han ble født høsten 2009.

LES OGSÅ: På badeferie etter kroppsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer