Hun er Penns nye flamme

Sean Penn falt pladask for supermodellen Petra Nemcova.

NYTT PAR: Vakre Petra Nemcova er Sean Penns nye flamme. Her er de på Elton Johns Oscar-fest.  Foto: All Over Press
NYTT PAR: Vakre Petra Nemcova er Sean Penns nye flamme. Her er de på Elton Johns Oscar-fest. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kort tid etter at han bekreftet at han skulle skilles fra kona Robin Wright Penn (41), har Sean Penn (47) allerede fått seg ny kjæreste.

Og det er ingen hvem som helst som har kapret skuespillerens hjerte...

Penn har nemlig falt pladask for supermodellen Petra Nemcova (28) - som tidligere har vært sammen med artisten James Blunt.

De to ble observert kyssende på det hotte utestedet The Villa i LA i helgen, og de kom sammen på Elton Johns årlige AIDS Foundation Oscar Party søndag.

Tsjekkiske Nemcova har hatt stor suksess etter at hun ble oppdaget som 16-åring, men de siste årene har hun også opplevd tragedie. Hun overlevde Tsunami-katastrofen i 2005, men forloveden Simon Atlee mistet livet.

Men nå smiler lykken til sexy Nemcova igjen, hun er undertøysmerket La Senzas nye frontperson, og viser frem sexy undertøy i deres nye kampanje.

Se de sexy bildene av Petra Nemcova under:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer