MØTTE PAMELA: - Jeg vet liksom ikke om jeg alltid har likt de bildene jeg har sett av henne. Hun var forsåvidt veldig naturlig. En hyggelig og frisk dame, forteller Øyvind Mund om møtet med Pamela Anderson. Foto: Stella Pictures
MØTTE PAMELA: - Jeg vet liksom ikke om jeg alltid har likt de bildene jeg har sett av henne. Hun var forsåvidt veldig naturlig. En hyggelig og frisk dame, forteller Øyvind Mund om møtet med Pamela Anderson. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun er penere enn jeg trodde

Superstjernen overrasket den norske TV-kjendisen da han møtte henne.

Se videointervju med Øyvind Mund nederst i saken!

BERGEN (SEHER.NO): Torsdag i forrige uke gikk TV 2s høstlansering av stabelen på Ole Bull scene i Bergen, der de fleste profilene var samlet for å promotere høstens programmer i beste ånd.

Én av dem var Øyvind Mund, som sammen med Steinar Marthinsen og Ingar Thorsen, snart er klar med en ny runde med "Gylne Tider".

- Vi kjører jo litt i gammel ånd da, det er ikke nødvendigvis de største stjernene i dag, men heller de stjernene som var veldig store, og som vi har lurt litt på hva gjør nå. Kanskje bortsett fra Pamela Anderson da, for henne leser man jo om hver eneste dag, smiler Øyvind Mund til Seher.no.

Foreløpig er det ikke klart når programmet sendes. Det som derimot er sikkert er at det ikke blir i høst. Inne i salen fikk journalister og publikum en smakebit på de største stjernerne trekløveret har møtt det siste året.

Pamela Anderson er altså én av dem "Gylne Tider"-gjengen har vært så heldige å få møte. Men det stopper ikke der. "George" fra "Seinfeld" eller Jason Alexander som han egentlig heter, Ricki Lake, Jane Bissett fra "Melrose Place" og Glenn Close fra "Farlig begjær" er bare noen av navnene som har tatt seg tid til et møte med TV-kanalen.

Totalt har de møtt over 50 personer.

- Hvordan i all verdens navn har dere klart å få tak i alle disse, Øyvind?

- Det er det som har vært den vanskeligste jobben. Man må ha veldig mye tålmodighet og pene smil! Det ordner seg for snille gutter vet du, og det har det gjort denne gangen også. Men det har vært en ganske lang jobb fram til der vi er i dag.

- Hvem var det størst for deg personlig å få treffe?

- Det spørsmålet er så vanskelig å svare på. Det var jo morsomt å møte George fra Seinfeld, og ikke minst Glenn Close, som jeg var livredd etter "Farlig begjær". Heldigvis var hun langt mer ok nå enn i filmen. Pamela Anderson det jo også morsomt å møte, forteller TV 2-programlederen, som ikke syntes noen av dem var spesielt vanskelige å ha med å gjøre.

- Nei, det vil jeg ikke si. Det var vel heller vanskelig for dem å forstå hva Mund - på sin knotete engelsk - faktisk sa, det var kanskje det vanskeligste.

- Hvordan var Pamela?

- Pamela var egentlig penere enn jeg trodde. Jeg vet liksom ikke om jeg alltid har likt de bildene jeg har sett av henne. Hun var forsåvidt veldig naturlig. En hyggelig og frisk dame. Litt mer normal enn forventet. Hun kom jo ganske lettkedd, kan man si. Vi var selvfølgelig spente på hvordan hun ville se ut, men hun så bra ut altså - hun gjorde det, forteller Mund til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Fikk bilde av rumpa i posten

Se videointervju med Øyvind Mund her: 

[obj:media:7957]