FORTVILER: Madonna skal være fra seg etter å ha mistet all kontakten med sønnen Rocco, som vil bo sammen med med faren Guy Ritchie i London. Her er poplegenden på scenen under en konsert i Kina 20. februar.  Foto: Ap
FORTVILER: Madonna skal være fra seg etter å ha mistet all kontakten med sønnen Rocco, som vil bo sammen med med faren Guy Ritchie i London. Her er poplegenden på scenen under en konsert i Kina 20. februar. Foto: ApVis mer

- Hun er på randen av et sammenbrudd

Madonna fortviler etter å ha mistet kontakten med sønnen.

SEOGHØR.NO: De siste månedene har popstjernen og firebarnsmoren Madonna (57) stadig hatt mindre kontakt med sønnen Rocco (15), som heller vil bo sammen med faren Guy Ritchie (47) i London.

Tenåringen skal være flau over morens oppførsel både på scenen og privat, og er også lei av å reise rundt med mamma på turné. Madonna mener på sin side at eksmannen ikke har noe kontroll over sønnen og at han trenger regler og rutiner. Hun skal til og med ha ansatt en privatdetektiv for å få innsyn i sønnens liv.

Frykter sammenbrudd

Etter flere runder i rettssalen, ble det i forrige uke bestemt at Rocco blir boende hos sin far i London.

Madonna har tatt beskjeden svært tungt, og har ikke sett sønnen siden de to kranglet i november. Nå frykter venner nær stjernen at hun ikke klarer å takle sorgen.

- De frykter hun kan få et stress-relatert sammenbrudd etter rettssaken, skriver avisen The Sun.

FLAU: Rocco skal ha gått lei av morens konstante reising og hennes krav på oppmerksomhet.  Foto: Splash News
FLAU: Rocco skal ha gått lei av morens konstante reising og hennes krav på oppmerksomhet. Foto: Splash News Vis mer

Ifølge DailyMail har sangeren uttalt til nære venner at hun «har mistet sin sønn», og at hun har «akseptert at kampen er tapt». Madonna har ingen kontakt med Rocco, og eksmannen snakker bare til henne gjennom advokater.

Nå skal datteren Lourdes (19) hjelpe moren å ta opp kontakten med Rocco.

- Hun er veldig bekymret for moren sin, sier en kilde til avisen.

FIENDER: Madonna og eksmannen Guy Ritchie kommer ikke til enighet om omsorgen for sønnen Rocco. Paret var gift fra 2000 til 2008.  Foto: Pa Photos
FIENDER: Madonna og eksmannen Guy Ritchie kommer ikke til enighet om omsorgen for sønnen Rocco. Paret var gift fra 2000 til 2008. Foto: Pa Photos Vis mer

Brøt sammen på scenen

57-åringen er for tiden på turné, og da hun sto på scenen i New Zealand brøt hun sammen. Hun fortalte publikum at det ikke finnes noen større kjærlighet enn en mors kjærlighet overfor sin sønn.

- Hvis jeg snakker for mye om det kommer jeg til å gråte. Jeg håper han hører dette en gang. Jeg savner ham så mye, forklare hun publikum med klump i halsen. Madonna dediserte låten «La Vie en Rose» til sin sønn.

FIRE BARN: Madonna har barna de biologiske barna Lourdes og Rocco og har adoptert David og Mercy.  Foto: Afp
FIRE BARN: Madonna har barna de biologiske barna Lourdes og Rocco og har adoptert David og Mercy. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: Madonna fra scenen: - Hun hadde sex med kjæresten min!