FALSK: Flere fans synes det er trist at Jessica, som er kjent for sin formfulle, vakre kropp nå bare ser rar og urealistisk ut på coveret av Elle. Foto: All Over Press
FALSK: Flere fans synes det er trist at Jessica, som er kjent for sin formfulle, vakre kropp nå bare ser rar og urealistisk ut på coveret av Elle. Foto: All Over PressVis mer

Hun er på alles lepper

Jessica Simpson utsatt for grov bildemanipulasjon.

SEHER.NO: Septemberutgaven av Elle prydes av popdronning Jessica Simpson (28), og coveret har skapt hete diskusjoner verden rundt.

På magasincoveret er sørstatsjenta hverdagslig antrukket med en tømmerhogger-inspirert flanellskjorte, et stort rodeobelte og jeans, og det kan virke som om hun ønsker å forandre imaget sitt mer mot countrysiden enn pop som hun er mest kjent for.

Det som imidlerid har skapt mest debatt med coveret, er ryktene om at Jessica skal ha blitt utsatt for grov fotomanipulering.

- Jessica er kjent for sin formfulle, vakre kropp og nå ser hun bare rar og urealistisk ut, skriver et nettsted om coverbildet.

Det første man legger merke til på bildet er de smale hoftene til 28-åringen. Kritikere mener ifølge MyItThings at Jessicas hofter, lår og midje er blitt kraftig redusert. Flere steder på nettet ytrer den oppgitte fansen sine meninger rundt manipulasjonen.

- Det ser ut som et dyr har spist opp lårene og rumpa hennes til frokost, skriver New York Magazine.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no

LES OGSÅ: Sextapen finnes ikke!