- Hun er ødelagt for livet

Kjendisblogger tegner et dystert bilde av popstjernens kjærlighetsliv.

SKADET: Ifølge kjendisblogger Perez Hilton har popartisten Cheryl Cole fått varig mén etter eksmannens utroskap. Her ankommer vakre Cole Brit Awards i London. Foto: Stella Pictures
SKADET: Ifølge kjendisblogger Perez Hilton har popartisten Cheryl Cole fått varig mén etter eksmannens utroskap. Her ankommer vakre Cole Brit Awards i London. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske popartisten Cheryl Cole (27) ble skilt fra fotballstjernen Ashley Cole (29) i fjor høst etter at mannens utroskap ble avslørt.

Hun har i ettertid funnet tonen med «Dancing With The Stars»-stjernen Derek Hough, men kjendisblogger Perez Hilton har likevel ikke så stor tro på kjærlighetslivet hennes.

Den frittalende bloggeren og kjendisvennen mener at eksmannens utroskap har merket skjønnheten for resten av livet. 

- Jeg tror ingen kan reparere de skadene Ashley har påført Cheryl, sier Perez i et intervju med magasinet NOW ifølge Entertainmentwise.

Han tror heller ikke på kjæresteryktene som går om Cole og den unge danseren Hough.

- Derek er mer som en venn, jeg tviler på at forholdet deres noen gang har vært så seriøst. Verken Derek Hough eller Ashley Cole er noen god match for Cheryl, fastslår han i intervjuet.

Hadde det ikke vært for at Perez Hilton er homofil kunne man nesten trodd at han ønsket å ha den vakre sangeren for seg selv...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se, så liten han er! 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer