MEST SEXY: Tone Damli Aaberge går helt til topps i bladet MANNs kåring av "Norges mest sexy kvinne".
MEST SEXY: Tone Damli Aaberge går helt til topps i bladet MANNs kåring av "Norges mest sexy kvinne".Vis mer

Hun er Norges mest sexy

Men Tone mener en helt annen kvinne burde vunnet...

SEHER.NO: Det er ikke bare kjæresten Simen Wardenær som faller pladask for popartisten Tone Damli Aaberge (20) om dagen.

I en fersk kåring gjort av bladet MANNs lesere går sangfuglen helt til topps i konkurransen om tittelen "Norges mest sexy kvinne".

Men selv om hun er smigret over oppmerksomheten, avslører den tidligere Idol-finalisten at hun synes det er en annen TV-kjendis som fortjener tittelen mer enn henne.

- Nå stemmer jeg sjelden i slike kåringer, men...dersom jeg fikk bestemme ville jeg valgt hun Alexandra som var med i "Dansefeber og "Grease". Kan vi kalle henne en kjendis? Vi kan det ? Jeg synes hun er flott, sier hun til MANN.

Tones mange mannlige beundrere må imidlertid nøye seg med å beundre Sogndalsjenta fra avstand.

Denne uken publiserte hun bilder av seg og sin kjære Simen på kjærlighetstur i København, som viser at paret er mer forelsket enn noensinne.

- "Mellom alle dei deilige måltida trakka vi rundt, holdt rundt kvarandre, var kjærestepar-i-gamledar, koste oss glugg. Blir nok ikkje alt for lenge til vi reise tilbake til Køben, likte meg godt der! :) No skal eg mekke meg ein omelett, så skal eg slenge på meg tightsen og tusle ned på SATS. Godt med noken daga treningsfri, men desto bedre å komme i gang igjen! :) Ha ein finfin dag, følk. Simen e digg! ", skriver Tone på sin hjemmeside.

Her er hele resultatlista fra MANN-lesernes kåring av "Norges mest sexy kvinne":

1. Tone Damli Aaberge (artist)
2. Anne Rimmen (journalist, NRK-sporten)
3. Jenny Skavlan (skuespiller)
4. Mira Craig (artist)
5 Vibeke Klemetsen (værmelder/programleder TV Norge)

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Her er beviset!