- HUN ER NORGES HOTTESTE DAME: Ektemannen Marcel Lelienhof prøver ikke å skjule sin stolthet over Mia Gundersens innsats i "Skal vi danse". Her er de med Mias dansepartner Glenn Jørgen Sandaker (t.h.). Foto: Stella Pictures
- HUN ER NORGES HOTTESTE DAME: Ektemannen Marcel Lelienhof prøver ikke å skjule sin stolthet over Mia Gundersens innsats i "Skal vi danse". Her er de med Mias dansepartner Glenn Jørgen Sandaker (t.h.). Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun er Norges hotteste dame

Ektemannen elsker "Skal vi danse"-Mias nye stil.

SEHER.NO: Mens Mia Gundersen (47) trener intenst for å kapre seieren i årets "Skal vi danse", har ektemannen Marcel Lelienhof (43) det minst like intenst på hjemmebane.

I tillegg til å passe parets sønn Daniel (5), holder Marcel orden i hjemmet. Han jobber også fulltid som fotograf.

- Vi har ikke leid inn noen hjelp, men det går bra. Heldigvis er vi vant til å leve hektiske liv, smiler han til Seher.no.

De lørdagene han ikke har barnevakt, ser han Mia danse på TV-skjermen, sammen med sønnen

Og Marcel røper at Daniel har fått med seg mammas bedrifter på dansegulvet.

- De gangene hun danser først, får han det med seg før han sovner. Jeg håper at vi kan få en kopi av Mias dansing fra TV 2, så han kan se det igjen når han blir eldre.

Marcel legger ikke skjul på at han er stolt over Mias prestasjoner på TV 2-parketten, og skryter av hennes flotte stil i "Skal vi danse".

Dansetreningen har ifølge Mia selv gjort henne mye sterkere og spenstigere.

- Hun er Norges hotteste dame! Jeg er veldig imponert over det hun får til, sier han til Seher.no.

Selv hevder Marcel at han neppe ville sagt ja, hvis det var han som ble spurt om å være med i "Skal vi danse".

- Jeg husker ennå hvordan det var å gå på danseskole som liten, så det tror jeg ville blitt for traumatisk. Men kanskje kan Mia lære meg et par trinn, ler han.

LES OGSÅ: - Noe har skjedd med kroppen min