- Hun er motbydelig tynn

Programlederen Alexa Chung forsvarer seg selv etter vektkritikken.

SLÅR TILBAKE: Chung har gjentatte ganger måtte forsvare sin slanke kropp. Hun hevder hun ikke er ute etter å inspirere noen til å slanke seg. Foto: All Over Press / Stella Pictures
SLÅR TILBAKE: Chung har gjentatte ganger måtte forsvare sin slanke kropp. Hun hevder hun ikke er ute etter å inspirere noen til å slanke seg. Foto: All Over Press / Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Vekten til den britiske MTV-programlederen Alexa Chung (28) har ofte nådd overskriftene i Hollywood-mediene.

Men det hele nådde nye høyder da 28-åringen nylig la ut et bilde av seg selv på sin Instagram-profil. Bildet viste en svært slank Chung sammen med moren sin.

Programlederen sine abonnenter tok helt av etter at Chung la ut bildet, der hun så tynnere ut enn noen gang. Blant kommentarene var det flere som mente at hun så usunn og «motbydelig tynn» ut.

Det tok ikke lang tid før Alexa fjernet bildet og svarte på kritikken.

- Ok, takk for diskusjonen. Folk kommer i forskjellige størrelser. Jeg prøver ikke å inspirere noen til å slanke seg, skrev hun ifølge britiske OK!

Dette er ikke første gang Chung må forsvare seg. Tidligere har det blitt hevdet at hun slet med spiseforstyrrelser.

- Jeg kan ikke forklare hvor frustrerende det er å ikke bli trodd når jeg sier at jeg ikke har en spiseforstyrrelse, har Chung tidligere sagt til Elle.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Hun er tynnere enn noen gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer