Rihanna og A$AP Rocky:

- Hun er mitt livs kjærlighet

Artisten bekrefter endelig forholdet.

STJERNEPAR: ASAP Rocky sparer ikke på kruttet når han snakker om kjæresten Rihanna. Foto: Anthony Harvey/Shutterstock
STJERNEPAR: ASAP Rocky sparer ikke på kruttet når han snakker om kjæresten Rihanna. Foto: Anthony Harvey/Shutterstock Vis mer
Publisert

Etter å ha vært venner i en årrekke begynte kjærlighetsryktene mellom Rihanna (33) og A$AP Rocky (32) å svirre i januar i fjor.

Det var etter at de to artistene deltok sammen på hip hop-kollektivet ASAP Mobs årlige veldedighetskonsert i New York at romansen først ble omtalt.

Vennskap ble kjærlighet

Derfra dukket det nemlig opp bilder av duoen i sosiale medier som viste at de poserte og lo sammen, mens de så ut til å nyte hverandres selskap, skrev blant annet TMZ og Hot97 den gang.

I desember i fjor dukket nye detaljer rundt forholdet opp.

- ASAP har vært interessert i Rihanna i årevis, og han har alltid vært initiativtaker til å flørte med henne, fortalte en kilde til Us Weekly, og la til at Rihanna på sin side alltid bare hadde sett på ham som en venn.

Vis mer

Men i løpet av fjoråret endret altså dette seg.

- Ting forandret seg mellom dem i løpet av sommeren og de «hooket» endelig opp. De har vært sammen siden da, hevdet kilden videre til nettstedet.

Nå letter «Wild for the Night»-rapperen, hvis egentlige navn er Rakim Mayers, for første gang på sløret om sin kjærlighet til popstjernen i et intervju med GQ.

Magasinets journalist skriver at så fort Rihannas navn blir nevnt, lyser 32-åringen opp som en forelsket tenåring før han sier:

- Hun er mitt livs kjærlighet. Dama mi.

På spørsmål om hvordan han synes det er å være i et forhold, svarer han følgende:

- Så mye bedre. Det er mye bedre når man har funnet «the One». Hun utgjør kanskje en million av alle andre, skryter Rocky som tidligere har innrømmet å være sexavhengig.

Vis mer

Utelukker ikke barn

Rapperen er likevel ikke redd for å omfavne monogamiet.

- Hun er den rette. Jeg tror at når man vet det, så vet man det.

Videre legger den talentfulle artisten heller ikke skjul på at han ønsker å bli far en gang i fremtiden.

- Hvis det er skjebnen, så absolutt, sier han til GQ.

- Jeg tror jeg ville blitt en utrolig, bemerkelsesverdig, fantastisk far. Jeg ville fått et veldig kult barn. Veldig.

Kort tid før Rihanna og ASAP Rocky ble koblet sammen i januar, ble det kjent at hun hadde gjort det slutt med den saudiarabiske forretningsmannen Hassan Jameel (33). De hadde da vært kjærester i rundt tre år.

Mens «Umbrella»-stjernen og eksens liv skal ha vært veldig ulike og derfor vanskelig å samkjøre, så fortalte en kilde til People den gang at hun og rapperen derimot har mye til felles, og alltid har det moro sammen.

De to artistene fant første gang tonen i 2012 da de samarbeidet på Rihannas låt «Cockiness (Love It)» før de dro på turné sammen året etter. Også den gang verserte det romanserykter rundt dem.

- Jeg ser ikke på henne på den måten engang. Hun er sexy, men jeg klarer meg, uttalte ASAP den gang til MTV News.

I 2019 skapte 32-åringen også store overskrifter etter at han måtte avlyse sin konsert i Norge på grunn av en voldshendelse som sendte ham i svensk varetekt.

LES OGSÅ: Karianne Vilde Wølner: - Ja, vi er kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer