Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Scott Disick:

- Hun er mitt livs kjærlighet

Reality-stjernen tror han aldri vil være i stand til å komme over Kourtney Kardashian.

Publisert

(Seoghør.no): Selv om det ble slutt mellom Scott Disick (33) og Kourtney Kardashian (37) sommeren 2015 tilbringer fremdeles mye tid sammen.

Blant annet for å samarbeide om oppdragelsen til sine tre barn Mason, Penelope og Reign. Scott, som er enebarn og har mistet begge foreldrene sine, ser også på Kardashian-klanen som sin nærmeste familie.

HAKK I HÆL: Scott og Kourtney blir ofte sett sammen, men da holder Kourney seg gjerne på god avstand fra eksen. Foto: NTB Scanpix
HAKK I HÆL: Scott og Kourtney blir ofte sett sammen, men da holder Kourney seg gjerne på god avstand fra eksen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I lang tid har han prøvd å vinne eksen tilbake, men da bilder av ham i het omfavnelse med en ung modell dukket opp i media i februar, tente Kourtney på alle plugger.

Men Scott har likevel ikke gitt opp håpet om at han og Kourtney skal finne tilbake til hverandre igjen. Og han er ikke den eneste som er krysser fingrene for en gjenforening.

I søndagens episode av «Keeping Up With the Kardashians» kommer Scott, Kourtney og de fem barna hjem fra en familietur til Mexico, og så fort de er innenfor døren vil Kim (36) og Khloe (32) vite om ferien åpnet opp for romantikk mellom dem, skriver E! News.com.

Khloe starter med å grille Scott om de kysset i løpet av turen, og han innrømmer at han ga henne et godnattkyss - uten at hun kysset ham tilbake.

- Men hun kysset meg ikke tilbake da vi var sammen en gang, fleiper han, ifølge nettstedet.

Saken forsetter under bildet.

FERIERER SAMMEN: Her er eksene sammen på ferie til Miami i september i fjor. Kourtney har yngstesønnen Reign på armen. Foto: NTB Scanpix. 
FERIERER SAMMEN: Her er eksene sammen på ferie til Miami i september i fjor. Kourtney har yngstesønnen Reign på armen. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

Dater ingen andre

På spørsmål om «det rørte seg i buksa» da kysset skjedde, svarer han følgende:

- Hun tenner meg fremdeles, hvis det er det du lurer på.

Deretter vil Khloe også vite om Scott dater andre jenter.

- Nei. Teknisk sett så kunne jeg vel det, men jeg føler meg ikke komfortabel med å gjøre det, forklarer han.

Kim lurer på om Scott begynner å bli frustrert over at Kourtney holder en viss avstand til ham.

- Hun er en tøff jente. Det er vanskelig noen ganger, innrømmer han.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ SHOPPING: Scott på handletur i Malibu med sønnen Mason og datteren Penelope sist måned. Foto: NTB Scanpix
PÅ SHOPPING: Scott på handletur i Malibu med sønnen Mason og datteren Penelope sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Men du har ikke kommet over henne ennå? spør Khloe.

- Nei, det føles som om jeg aldri vil komme over henne. Hun er mitt livs kjærlighet. Jeg prøver å gjøre alt for å være der for henne, men hun viser aldri noen som helst takknemlighet over noe av det.

- Jeg innser definitivt at mye av det som har skjedd er min feil og jeg tar gledelig ansvar for det. Jeg håper bare at hun en dag forstår at jeg aldri ønsker å være sammen med noen andre enn henne.

Torsdag postet Scott dette bildet av sine tre barn på Instagram:

Life

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

LES OGSÅ: Kendall Jenners Pepsi-reklame totalslaktes

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer