- Hun er minst 6 måneder på vei

Ekspert mener Jessica Simpsons mage umulig kan være fett.

TRANG TOPP: Jessica Simpson fortsetter å gå i den samme trange toppen. Her er hun avbildet tirsdag, og eksperter mener hun nå er 26 uker på vei. Foto: All Over Press
TRANG TOPP: Jessica Simpson fortsetter å gå i den samme trange toppen. Her er hun avbildet tirsdag, og eksperter mener hun nå er 26 uker på vei. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Jessica Simpsons (31) kul på magen fortsetter å vokse. Etter at hun tidligere denne uken ble avbildet i en trang topp med en svært struttende mage, er ikke ekspertene i tvil om at sangstjernen er gravid.

Stjernen selv skal være i forhandlinger om en avtale verdt 3 millioner kroner for selv å bekrefte nyheten.

Men en ekspert hevder nå overfor RadarOnline at Simpson må være minst seks måneder på vei. Har eksperten rett, blir Jessica og forloveden Eric Johnson foreldre på nyåret.

- Hun ser ut til å være 26 uker på vei, som er rundt 6 måneder. Det er definitivt graviditet og ikke vektøkning. Man kan se det på formen på magen, den ville ikke vært så rund om det bare var fett, sier legen Dave David til nettstedet.


- Hun er lav, så kulen på magen ser store ut fordi den ikke kan gå noe annet sted enn ut, sier David.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Disse bildene stopper ikke akkurat ryktene