Reese Witherspoon om datteren:

- Hun er min bestevenn

Skuespilleren gruer seg til datteren skal flytte neste år.

MOR OG DATTER: Ava Elizabeth er ikke bare som snytt ut av nesa på sin vakre mor, hun er også en av Reese Witherspoons aller nærmeste venner. Foto: Instagram/Reese Witherspoon
MOR OG DATTER: Ava Elizabeth er ikke bare som snytt ut av nesa på sin vakre mor, hun er også en av Reese Witherspoons aller nærmeste venner. Foto: Instagram/Reese Witherspoon Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Reese Witherspoon (41) og datteren Ava (17) skaper ofte overskrifter fordi de er så like av utseende.

Nå avslører Hollywood-stjernen, som også har sønnene Deacon (13) og Tennessee (5), at hun og datteren har et helt spesielt bånd.

Derfor tror Reese at det kommer til å bli tøft for dem begge når Ava skal begynne på universitetet neste år.

- Hun er min bestevenn og vi gjør alt sammen, så det kommer til å bli hardt for henne å flytte! Men jeg har fremdeles ett år til med henne, forteller Witherspoon til Entertainment Tonight, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

I september fyller Ava 18 år. Dette har den flotte skuespilleren, som ble mor til Ava som 24-åring, vanskelig for å forstå.

- Jeg bytter på å gråte og å være skikkelig stolt av den kvinnen hun har blitt. Det er så rart. Jeg kan ikke tro at hun fyller 18. Hun er fantastisk, og vi klarte dette sammen. Det føles som om vi har vokst opp sammen. Det er topp, fortsetter hun, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer