DA OG NÅ: Melanie Griffith (t.v) og Antonio Banderas var i mange år et av Hollywoods hotteste par. Etter skilsmissen fant han lykken med 20 år yngre Nicole Kimpel (t.h). Foto: NTB Scanpix
DA OG NÅ: Melanie Griffith (t.v) og Antonio Banderas var i mange år et av Hollywoods hotteste par. Etter skilsmissen fant han lykken med 20 år yngre Nicole Kimpel (t.h). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Antonio Banderas hyller eks-kona:

- Hun er min beste venn

Til tross for at han er lykkelig i nytt forhold, så har Melanie Griffith en helt spesiell plass i hjertet hans.

Publisert

Sommeren 2014 kom nyheten om at Melanie Griffith (62) hadde søkt om skilsmisse fra Antonio Banderas (59). De hadde da vært gift i 18 år.

Sammen fikk de datteren Stella (22), og i tillegg var Banderas stefar til Griffiths to barn fra tidligere ekteskap, «Fifty Shades of Grey»-stjernen Dakota Johnson (29) og Alexander Bauer (34).

Til tross for bruddet, så klarte de to eksene å beholde vennskapet. Og nå avslører «Zorro»-stjernen at ekskona alltid vil ha en helt spesiell plass i hjertet hans.

- Jeg er ikke gift med Melanie lenger, men hun er familien min. Hun er også en av mine aller beste venner. Eller hun er kanskje den aller beste vennen jeg har, deler han med Vulture, ifølge Contact Music.

«Et fascinerende liv»

Det var i 1989 at Antonio fikk opp øynene for Melanie. Da deltok han nemlig på Oscar-utdelingen for aller første gang, og synet av filmstjernen klistret seg fast på netthinnen.

- Da vi gikk opp den røde løperen så jeg denne blonde kvinnen, og jeg visste hvem hun var fordi jeg hadde sett henne i filmer, men jeg kunne ikke huske navnet hennes.

- Så jeg spurte produsenten min: «Hvem er hun? Hva heter hun?» Han svarte: «Det er Melanie Griffith!» Og seks år senere var jeg gift med henne, minnes Banderas, ifølge nettstedet.

View this post on Instagram

Father daughter forever ❤️#familydinner

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith) on

Våren 1996 ga de hverandre sine «ja» i London, og fire måneder senere kom datteren Stella del Carmen til verden.

- Alt skjedde veldig raskt de årene. Livet mitt er fascinerende når jeg ser det i retrospektiv. Jeg tenker på den tiden som veldig sprudlende og veldig vakker, forteller han videre.

Likevel skulle altså ikke ekteskapet mellom de to Hollywood-stjernene holde livet ut.

- Selv om vi er skilt, så er hun familien min og jeg kommer til å elske henne til den dagen jeg dør. Vi har vært i kontakt i alle disse årene og vi har klart å gjennomføre en veldig elegant separasjon.

- Barna våre har det fint og det er det viktigste for oss begge. Barna våre er vår første prioritet.

Mens Banderas fant kjærligheten på ny igjen med 20 år yngre Nicole Kimpel (39) et snaut halvår etter bruddet, så er «Working Girl»-stjernen fremdeles singel.

Saken fortsetter nedenfor.

Vis mer

Sjekket inn på rehab

Det er ingen hemmelighet at Griffith i mange år slet med store rusproblemer.

Allerede i 1988, da hennes eldste sønn, Alexander, bare var tre år, ble hun innlagt på rehab for første gang. Da for å bli kvitt sin avhengighet til alkohol og kokain. Så, 12 år senere, søkte skuespilleren hjelp for sitt pillemisbruk.

For to år siden åpnet trebarnsmoren seg om den vanskelige tiden.

- Jeg fungerte helt fint som mamma. Jeg var ikke en full-på-gulvet, ut-av-kontroll person, fortalte hun åpnet til magasinet Porter i 2017.

- Det var ting jeg sannsynligvis burde ha gjort som jeg ikke gjorde, men for det meste var jeg der for barna mine. De hadde på en måte et privilegert sigøynerliv. Jeg gjorde mitt beste, og kommer til å fortsette å gjøre mitt beste. Men ja, selvfølgelig dreit jeg på draget, delte hun.

Innleggelsen i 1988 kom etter bruddet fra ektemann nummer to, Steven Bauer (62). Men oppholdet gjorde at hun fant tilbake til sin første ektemann, Don Johnson (69), som hun var gift med i seks måneder som 18-åring.

Paret giftet seg på nytt i 1989 og sammen fikk de datteren, «Fifty Shades of Grey»-stjernen Dakota Johnson (29).

- Don ventet faktisk på meg da jeg kom ut fra rehab. Så vi ble kjærester igjen. Det var den mest naturlige, perfekte og kjærlige ting. Etter en stund fungerte det ikke lenger mellom oss. Jeg tror det er vanskelig når begge to er i medias søkelys, med mindre en gir opp jobben, forklarte hun om bruddet.

Vis mer

LES OGSÅ: - Hun har gjort meg til en bedre mann

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer