- Hun er mer sexy enn noen gang

Brad Pitt skryter av forloveden etter brystoperasjonen.

STOLT: Brad Pitt fortalte mandag denne uken at han er stolt av Angelina - og at han synes hun er mer sexy enn noen gang. Her fra New York-premieren denne uken. Foto: All Over Press
STOLT: Brad Pitt fortalte mandag denne uken at han er stolt av Angelina - og at han synes hun er mer sexy enn noen gang. Her fra New York-premieren denne uken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I midten av mai i år fortalte skuespiller Angelina Jolie (38) i et åpenhjertig brev som sto på trykk i New York Times, at hun hadde fjernet begge brystene etter at det ble påvist at hun bar på kreftgenet BRCA-1.

Skuespiller Brad Pitt (49) har tidligere uttalt at han er stolt av sin vakre forlovede, og er glad for at faren for at hun nå kommer til å utvikle brystkreft, slik som hennes mor Marceline Bertrand døde av i 2007, er minimal.

Mandag denne uken var det duket for New York-premiere på filmen «World War Z», som Brad Pitt spiller i, og på rød løper avslørte kjekkasen, ifølge ContactMusic, at han synes drømmedama er feiende flott:

- Hun har alltid vært den modige, ærlige kvinnen jeg falt for - og er mer sexy enn noen gang!

Filmen har norsk kinopremiere 12. juli.

LES OGSÅ: - Tilbud om sex og kokain var vanlig, sier Helene Rask


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer