SEXY OG FORMFULL: Kjendiskokken Nigella Lawson ble tirsdag avbildet i det hun spilte inn en scene til sin nye tv-serie på BBC.  Foto: All Over Press
SEXY OG FORMFULL: Kjendiskokken Nigella Lawson ble tirsdag avbildet i det hun spilte inn en scene til sin nye tv-serie på BBC. Foto: All Over PressVis mer

- Hun er mer formfull enn noensinne

Kjendiskokken får skryt for sin frodige figur.

SEHER.NO: Den britiske kjendiskokken Nigella Lawson (50) er i disse dager travelt opptatt med innspillingen av en ny mat-serie for BBC.

Brunetten har vært borte fra skjermen det siste året, men tirsdag ble hun altså avbildet i en grønnsaksbutikk London i forbindelse med opptakene til det som spås å bli en ny tv-suksess.

Lawson, som tidligere har gjestet «Senkveld» med Thomas og Harald, har lenge vært kjent for sine frodige former, og har tidligere fortalt at hun nekter å etterfølge de tynne kvinneidealene i underholdningsbransjen.

I 2008 fikk kokke-skjønnheten, som ble superpopulær i Europa takket være serien «Nigellas kjøkken», beskjed om at hun hadde for stor rumpe til å vises på amerikanske skjermer.

Men i hjemlandet England elsker de den formfulle 50-åringen, og som de ferske bildene viser, holder hun seg fortsatt tro mot uttalelsen om at hun «aldri vil slanke seg».

- Jeg liker maten min og jeg kommer ikke til å gå på noen diett, har brunetten tidligere sagt.

I en artikkel på Daily Mails nettsider beskrives Nigella som «en gudinne», og tabloiden mener hun så «like prikkfri ut som alltid og er mer formfull enn noensinne» i sin lange svarte kjole, blå topp og jakke.

Det siste året har 50-åringen reist rundt i USA for å promotere kokebøkene sine, mens hun samtidig har jobbet med sitt nye bokprosjekt «Kitchen: Recepies From The Heart Of The Home».
.
Og på nettsiden sin innrømmer hun at det er deilig å være i gang med nye prosjekter.

- De siste månedene har jeg vært låst inne på kontoret mitt og slavet over pc-en. Men boken er endelig ferdig og kommer ut i begynnelsen av september. Nå filmer jeg en ny tv-serie og det er kjempegøy, selv om det holder meg borte fra denne nettsiden, skriver hun.

Nigella mistet sin første ektemann, journalisten John Diamond, til strupekreft i 2001. I 2003 gifet hun seg med den kjente kunstsamleren Charles Saatchi.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg går gjerne i hundepels