<strong>BESØKSFORBUD:</strong> Britneys eks-manager Sam Lufti (t.v.) har forbud mot å nærme seg popstjernen.  Nå har han saksøkt Britneys mor etter at hun beskyldte ham for å ha dopet ned Britney etter hennes sammenbrudd i 2008. Foto: Stella Pictures
BESØKSFORBUD: Britneys eks-manager Sam Lufti (t.v.) har forbud mot å nærme seg popstjernen. Nå har han saksøkt Britneys mor etter at hun beskyldte ham for å ha dopet ned Britney etter hennes sammenbrudd i 2008. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hun er mentalt ustabil

Britney Spears' foreldre frykter for popstjernens psykiske helse.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For tre år siden lagde popstjernen Britney Spears (29) skandale, da hun blant annet barberte av seg håret, angrep en taxi med paraply og ble lagt inn på sykehus med diagnosen bipolar lidelse.

Tilstanden ble etter hvert så alvorlig at Britneys foreldre måtte ta over som hennes verge fordi hun ikke var i stand til å ta vare på karrieren sin selv.

Nå har popstjernen tilsynelatende fått livet tilbake på rett spor, med suksess på hitlistene, og et romantisk forhold til sin agent Jason Trawick.

Det har fått Britneys tidligere manager Sam Lufti til å kreve at Britney stiller opp i vitneboksen i en sak han har anlagt mot hennes mor Lynne.

Lufti har gått til sak etter at Britneys foreldre hevdet at han pleide å dope ned popstjernen og true henne etter sammenbruddet.


Britneys foreldre hevder imidlertid at datteren fortsatt er i en veldig sårbar tilstand, og ikke i stand til å fortelle om hvordan hun opplevde tiden med Lufti.

- Hun er mentalt ustabil, og ikke i stand til å vitne, sier de til retten ifølge nettstedet The Huffington Post.

Lufti - som har et forbud mot å nærme seg Spears - hevder imidlertid at Jamie og Lynne Spears gjør alt de kan for å unngå minnet om datterens problematiske fortid.

- La oss få en uavhengig komite til å granske påstanden om at hun ikke er i stand til å vitne, sier han til retten ifølge nettsiden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er tilbake i sitt livs form

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer